1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Metsatöll esitleb 14. detsembril verivärsket singlit
Metsatöll esitleb 14. detsembril verivärsket singlit

Metsatöll esitleb 14. detsembril verivärsket singlit

Rabarock 2011
Rabarock 2011
Foto: Metsatöll

Praegu massiivset USA tuuri tegev Metsatöll esitleb 14. detsembril kontsertklubis Rock Cafe viimati ilmunud singlit “Lööme mesti”. Tegemist on esimese singliga märtsis ilmuvalt uuelt Metsatöllu albumilt. Samal kontserdil astub külalisena üles soomlaste Aura. Piletid singliesitlusele on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

15. novembril ilmus Baltikumis ja Soomes digitaalselt Metsatöllu singel “Lööme mesti” kevadel ilmuvalt kuuendalt stuudioalbumilt, millega tähistatakse bändi viieteistkümnendat tegutsemisaastat. Loos teeb kaasa Soome metalbändi Korpiklaani vokalist Jonne Järvela, kes varasema saamikeelse loomingu asemel laulab puhtas eesti keeles.

Metsatöllu trummar Marko Atso sõnutsi proovis bänd uue loo ja albumi materjaliga muuta nende senist lähenemist. “Kevadel, kui olime selle aasta teisel Euroopa tuuril, tekkis mõte teha plaat. Lugu “Lööme Mesti” on meie märtsis ilmuva uue albumi avapauk – töötasime materjaliga kokku 7 kuud ja usume, et tulemus on seda väärt,” lausus Atso “Samas on see ideaalne viis algust teha meie 15. tegutsemisaasta juubelipidustustega.”

Piletid aasta viimasele Metsatöllu kontserdile Tallinnas on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides. Kuni novembri lõpuni maksavad kontserdipääsmed 8 EUR. Uksed Rock Cafesse avatakse 14. detsembril kell 22.00, kontsert on vanusepiiranguga 18 eluaastat.

Head Uudised GoodNews