1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Mis? Kus? Millal?” viimane lahing – superfinaalis läheb mängu 15 000 eurot!
“Mis? Kus? Millal?” viimane lahing – superfinaalis  läheb mängu 15 000 eurot!

“Mis? Kus? Millal?” viimane lahing – superfinaalis läheb mängu 15 000 eurot!

Käes on mälumängusaate “Mis? Kus? Millal?” kõige põnevam hetk, sest juba sel pühapäeval kell 20 algavas otsesaates selgub kumb on kangem, kas Tiit Naaritsa juhitud Tarkade võistkond või Televaatajad!

Sel pühapäeval algavas “Mis? Kus? Millal?” saates mängib superfinaalis 10 aastat mälumänguga tegelenud ja 5-kordse Eesti mälumängumeistri Tiit Naaritsa võistkond koosseisus koreograaf Märt Agu, lavastaja Roman Baskin, tele-ajakirjanik Imre Kaas, jurist Marko Siil ja keskkonna-spetsialist Hugo Tang.

Superfinaali eel räägib Naarits, et jälgis kõiki poolfinaalmänge vastakate tunnetega, sest ühtaegu elas ta kaasa ja soovis Igor Habali ja Jaan Alliku võistkondadele head, teisalt aga hoidis pöialt, et konkurendid põruksid, sest siis on tema meeskonnal võimalus finaali pääseda. “Finaalis peame tõestama, et oleme sinna pääsu tõepoolest väärt. Loodetavasti on finaali sattunud ka parimad küsimused, mistõttu peame ka ise pingutama. 6:3 ilmselt ei võida, aga 6:4 tundub olevat reaalne skoor,” ennustab Naarits finaali eel.

Kuigi superfinaal on alles ees, räägib Naarits: “Võidu korral on minult nii palju nõutud väljategemist-tähistamist, et nendest inimestest võib varsti lausa uue Balti keti moodustada. Meeskonnaga plaanime kohe kindlasti maha istuda, (kiki)lipsu lõdvaks lasta ja lihtsalt elust rõõmu tunda”.

Finaali parimaks mängijaks valitav Tark saab auhinnaks 6 000 eurot. Superfinaalis viiekordistatakse ka kõigi televaatajate küsimuste auhinnarahad ja parima küsimuse esitanud televaataja võib võita kuni 3 500 eurot puhtalt kätte! Saate peaauhinna Kristallöökulli pälvib võiduka võistkonna parim liige – Tarkade silmapaistvaim vastaja või parima küsimuse esitanud televaataja.

Head Uudised GoodNews