1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Moegurud stiilsel Style Express peol Lounge Deja Vu-s
Moegurud stiilsel Style Express peol Lounge Deja Vu-s

Moegurud stiilsel Style Express peol Lounge Deja Vu-s

Nädalavahetus tõi endaga kaasa moeürituse Style Express, mis toimus 24. augustil Lounge Deja Vu-s.

Seekord näitas stiili ja uhkemaid riideid Iris Janvier, mis on Eesti oma rõivabränd alates 2011 aastast. Iris Janvier pakub stiilseid riideid naistele, mis järgivad kõrgmoodi kuid seda kõike tasukohase hinnaga. Seekordne esitlus tõi külalisteni pre-fall 2013 kollektsiooni, pakkudes uusimat stiili kaunite rõivaste näol, ning märkimisväärne oli kindlasti riiete värv, mis annab kõvasti särtsu ja värvi külma sügisesse.

Lounge Deja Vu oli täitunud kaunite külaliste ja stiiliarmastajatega, kes nautisid moeshow-d ja head seltskonda, kuid ega ükski üritus ei möödu ilma suurejoonelise pidutsemiseta. Laval lahutas meelt, lisaks põnevale moe sholw, särav laulja Sofia Rubina.

Pidu kogus hoogu läbi kahe korruse ja isegi suveterrass oli hõivatud, et nautida veel viimast suvesooja, kus pidutseti kuni DJ-l jaksu jätkus ja tuled põlema pandi.

Järgmine moeüritus Style Express juba septembri kuus, kuid sellel reedel 30. augustil toimub lõbus Friday Fun, hea muusika ja kokteilide saatel.Laupäeval 31. augustil, tuleb aga vaim valmis panna temperamentse Babulja peo jaoks, sest tõotab tulla meeletu vene pidu kus astub ülesse Miau tüdrukutebänd.

VIDEO

GALERII

Head Uudised GoodNews