1. Avaleht
  2. Galerii
  3. MOEKUULUTAJA! Eesti Laulu võitjad hullutasid Tartus publikut
MOEKUULUTAJA! Eesti Laulu võitjad hullutasid Tartus publikut

MOEKUULUTAJA! Eesti Laulu võitjad hullutasid Tartus publikut

Foto: Kertin Vasser
Foto: Kertin Vasser

Reedel ja laupäeval Tartu Kaubamaja keskuses toimunud Moekuulutajal sai rohkearvuline publik nautida hoogsaid moeshowsid, kaasakiskuvaid minikontserte ning põnevaid kingiloose.

Stilist Kirsi Altjõe poolt kokku pandud lustakas lasteshow tõi lavale nii rokilikku musta kui ka suvist meremehestiili. Kirsi sõnul on moes mahedamad ning metalsed toonid, erinevate mustrite miksimine ning romantilised lillekangad. Laste rõivaid saab täiendada sobivate aksessuaaridega – moodsate ja praktiliste päikeseprillide, trendika kaabu või tüdrukutel lillelise peavõruga.

Foto: Kertin Vasser
Foto: Kertin Vasser

Pastelsed toonid ning romantilised lillemustrid on algaval hooajal kõige trendikamad valikud, leiab stilist Luciné Ayanian. Helesinised, roosad ja beežid kommitoonid, kelmikad sokid, sinine lauvärv ning naiselikud aksessuaarid olid laval domineerivad. Kellele liigne naiselikkus kohe kuidagi ei sobi, võib valida urbanistlikuma ja sportlikuma stiili. Moes on ka safaristiilis khakitoonid ning suviselt sobilik mereteema klassikalise sinise-valge-punase värvikombinatsiooniga.

Foto: Kertin Vasser
Foto: Kertin Vasser

Mehed võiksid algaval kevad-suvisel hooajal eelistada metalseid toone, kinnitab stilist Piret Vapajeva. Lisaks hõbe- ja kullatoonilistele rõivastele on moes ka militaarsed värvid ning mereteema. Meeste rõivakomplekte võiksid täiendada ka sobivad aksessuaarid – suvised sallid, trendikad kaabud või moodsad kotid.

Foto: Kertin Vasser
Foto: Kertin Vasser

Moekuulutaja esimesel päeval pakkus muusikalisi naudinguid üllatusesineja Karl-Erik Taukar, kes meelitas kohale nii nooremaid kui ka vanemaid austajaid. Laupäeval täitus keskus fännidest, kes elasid kaasa Eesti Laulu võitja ning parima meesartisti Jüri Pootsmanni esinemistele ja möödunud aastal Eesti Laulu võitnud ning parimaks naisartistiks tunnistatud Elina Borni tuntud lauludele. Noored staarid poseerisid fännide kaamerate ees ja pidid andma ka rohkelt autogramme.

Foto: Kertin Vasser
Foto: Kertin Vasser

Moekuulutaja üritust juhtinud näitlejanna Inga Lunge ning meelelahutaja Andres Torm tegid õnnelikuks mitmeid külastajaid, kes erinevatele küsimustele õige vastuse andmise eest luksuslikke kingitusi võitsid.

VAATA GALERIID!
Fotod: Kertin Vasser

Head Uudised GoodNews