1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Müüki tulid lisapiletid Cirque du Soleil’ etendustele Tallinnas
Müüki tulid lisapiletid Cirque du Soleil’ etendustele Tallinnas

Müüki tulid lisapiletid Cirque du Soleil’ etendustele Tallinnas

Täna hommikul jõudsid Ticketpros vabamüüki Cirque du Soleil’ reedese, 5. aprilli õhtuse etenduse lisapiletid. Tegemist on Saku Suurhalli klubitooli omanike poolt väljaostmata piletitega pehmetele istekohtadele.

Samuti vabanesid täna artisti broneeringud ka kõigile teistele etendustele, sealhulgas esietendusele kolmapäeval, 3. aprillil.

Maailma tsirkusekunsti absoluutne tipp Cirque du Soleil annab Tallinnas Alegria esietenduse juba vähem, kui kahe nädala pärast. Show produktsioon katab praktiliselt kogu Saku Suurhalli põrandapinna ning lava ülesehitus võimaldab etendust hästi jälgida kõikidelt istekohtadelt, sealhulgas ka pehmetelt klubitoolidelt.

Piiratud koguses pehmed ja mugavad klubitooli istekohad asuvad Saku Suurhalli 2. tasandil. Lisaks saab tänasest taas osta piiratud koguses pileteid kõigile Cirque du Soleil’ etendustele Tallinnas.

Cirque du Soleil’l on kokku 21 omapärast etendust. Osa nendest on alalised showd maailma suurtes metropolides nagu Las Vegas, New York, Tokyo, Macau, ning teised tuuritavad aasta vältel üle maailma ringi. Tallinnasse toob seekord Cirque du Soleil salapärase ja lummava show Alegria.

Alegria tähendab hispaania keeles vaimustust, rõõmu ja juubeldamist. Alegria on tuju, meeleseisund, see on show, kus kuninga narrid, kerjused, tänavamuusikud, vanad aristokraadid ja lapsed loovad muinasjutulise maailma. Alegria on midagi enamat kui lihtsalt tsirkuseetendus. See on kaasakiskuv ja kordumatu elamus, mis kütkestab igas eas vaatajaid. Alegria on salapärane ja lummav tipptasemel akrobaatiline vaatemäng kogu perele!

Maailmakuulus CIRQUE DU SOLEIL annab Tallinnas, Saku Suurhallis kuus etendust alates 3. aprillist.

Head Uudised GoodNews