1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Naabrist parem” 5. hooaja võitsid Jana, Siim-Sten ja pisike Mia Isabela!
“Naabrist parem” 5. hooaja võitsid Jana, Siim-Sten ja pisike Mia Isabela!

“Naabrist parem” 5. hooaja võitsid Jana, Siim-Sten ja pisike Mia Isabela!

Jana, Siim ja Mia

Selgus „Naabrist parem“ viienda hooaja võitja! Otsesaates otsustas televaataja, kes väärib „Naabrit parema“ võidutiitlit ja saab endale kopsaka sissemaksu summa uude koju – 16 000 eurot ning kogu korteri sisustuse. Võitsid perekond ilusad ja sportlikud korterist 4 – Jana, Siim-Sten ja Mia Isabela!

Uute korterite nimel võistlesid neli perekonda, kelle sarnaseid pole selle saate ajaloos veel nähtud. Särtsakad Ida Isabel ja Rein-Erik, kuldsete kätega Rasmus ja Egle, kristlased perekond Meikarid ja sportlikud Jana, Siim-Sten koos oma tütre Mia Isabelaga. Oma unistuste kodu tuli valmis teha vaid 10 nädalaga.

Finaalsaates ootas naabreid aga kurb üllatus, mida keegi ei oleks osanud oodata. Naabrid pidid võistlema veel viimast korda rosettide nimel, mis oleks pingerida totaalselt raputanud. Vahevõistluse võitis perekond Jana ja Siim-Sten, kes olid seega ka rosettide seisult esikohal. Kokku anti telefoni teel hääli 14 592 korda. Rosettide ja telefonihäälte tulemusena pääsesid superfinaali Egle ja Rasmus korterist nr 2 ning Jana, Siim-Sten ja Mia Isabela korterist nr 4.

Telefonihääli anti teises voorus kokku 6319, millest 5525 olid korter 4 poolt, seega võitsid Jana, Siim-Sten ja Mia Isabela ülekaalukalt.

“Kirjeldamatu tunne on. Soe hakkas järsku! Me väga täname kõiki hääletajaid. Ilma teieta poleks Mial oma kodu. Tahaks tänada kõiki, kes meid aitasid. Me poleks uskunud, et on nii palju häid inimesi,” kirjeldasid Jana ja Siim-Sten oma õnnetunnet.

Vaata finaalsaate kordust!

Head Uudised GoodNews