1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Nädalalõpp Kanal 2ga“ täna: Maiken õpetas Teedu ja Kristjani laulma!
„Nädalalõpp Kanal 2ga“ täna: Maiken õpetas Teedu ja Kristjani laulma!

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ täna: Maiken õpetas Teedu ja Kristjani laulma!

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 21:30 on eetris Kristjan Jõekalda ja Teet Margna „Nädalalõpp Kanal 2ga“. Lauluõpetaja Maiken usub, et laulma on võimalik õpetada ka lootusetumaid juhtumeid. Kristjan ja Teet otsustasid seepeale Maikenilt laulutunde võtta. Täna seisab neil ees põnev esinemine oma debüütlooga!

Saates kohtume ka armastatud näitleja Andrus Vaarikuga, kel on käsil elu üks kiiremaid ja toimekamaid aegu – valmis on saanud tema uus stand-up-etendus „Mõtlemine on seks“. Eluterve huumoriga Andrus leiab, et ka süngemaid teemasid tuleks mõnikord käsitleda kergemal toonil. Näitleja peab saates tõeliselt sütitava kõne elamisest ja hirmust surma ees.

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Angeelika Kang on naine, kes nö eestistas Prantsuse parima magustoidu – makroonid. Kuidas sai alguse Tallinnas juba kolme kohvikut pidava Angeelika magusaäri? Stuudios tehakse kõigil suu magusaks läbi suure makroonitestimise!

Eestlaste keskmine vanus tekitab muret – see jääb endiselt alla Euroopa keskmise. Kuidas elada kauem? Stuudios on südamearst doktor Margus Viigimaa, kes väidab kindlalt: „Istumine on teine suitsetamine“. Uurime, miks ei armasta Eesti mehed arstil käia.

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ on eetris reedeti kell 21:30.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=25052&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews