1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Nädalalõpp Kanal 2ga” täna: Ott Lepland, Mait Malmsten, Indrek Tarand ja Ott Sepp!
“Nädalalõpp Kanal 2ga” täna: Ott Lepland, Mait Malmsten, Indrek Tarand ja Ott Sepp!

“Nädalalõpp Kanal 2ga” täna: Ott Lepland, Mait Malmsten, Indrek Tarand ja Ott Sepp!

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 21:30 on Teet Margnal ja Kristjan Jõekaldal saates “Nädalalõpp Kanal 2ga” külas laulja Ott Lepland, näitleja Mait Malmsten, poliitik Indrek Tarand ja taas, ei keegi muu kui Ott Sepp, kellel on üks vana võlg Teedu ja Kristjaniga klaarida.

Eesti kuumemaid artiste ja ihaldatumaid poissmehi Ott Lepland ütleb tänases saates otse välja, mida arvab kõmumeediast ja millised tema kohta käivad uudised on tõsi, millised aga pastakast imetud. Tervituseks kõigile kõmuajakirjanikele esitab Ott oma tuliuue hiti “Minu Elu 24”.

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Saates on üllatuslikult külas teinegi Ott – Ott Sepp. “Nädalalõpp Kanal 2ga” avasaates sai Ott Sepp tunda seda, kuidas on olla kahe Eesti meelelahutusmehe Teet Margna ja Kristjan Jõekalda “tujurikkuja”. Kogu kõmumeedia kommentaarium lõi kihama sellest, kuidas Teet ja Kristjan Otti kiusasid ja tal rääkida ei lasknud. Nüüd on tulnud tasumise tund!

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Külla tuleb ka Mait Malmsten, kellel on saatejuht Teet Margnaga ühised lapsepõlvemälestused – mõlemad kasvasid üles Viljandis. Ka Kristjan mäletab Maitu oma koolipõlvest, kui Mait juba Tallinnas elas. Saatejuhtidel on Malmstenile ka ootamatu ülesanne, mis teda veidi jahmatab, aga professionaalne näitleja suudab end kokku võtta igas olukorras.

Indrek Tarandiga paneme kokku ilusate meespoliitikute edetabelit ning stuudios puhkeb kirglik vaidlus. Samuti kuuleme, kas elu Europarlamendis on ikka tõesti nii igav, kui uudiseid jälgides tundub.

“Nädalalõpp Kanal 2ga” on hoogne ja humoorikas meelelahutusshow, kus saatejuhid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda pajatavad kuulsate külalistega võidu põnevaid, ootamatuid või suisa anekdootlikke lugusid elust enesest. Saame saatekülaliste kohta teada fakte, mida poleks uneski osanud aimata.

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade “Nädalalõpp Kanal 2ga” on Kanal 2 eetris juba täna kell 21:30.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=19664&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews