1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Nagu Oktoberfestil! Paide Suure Rahvapeo peaesinejaks on Sargasso
Nagu Oktoberfestil! Paide Suure Rahvapeo peaesinejaks on Sargasso

Nagu Oktoberfestil! Paide Suure Rahvapeo peaesinejaks on Sargasso

Kuna 2.septembril Paides toimuva suure peo peaesinejana saabub tuju looma Saragossa Band Saksamaalt Oktoberfesti-linnast Münchenist, tuli korraldajatel mõte kujundada peosaal seekord teisiti.

2. septembril on Paide Suur Rahvapidu, millega  tähistavad oma sünnipäevi varem Kuma , nüüd kesk-Eesti Tre nime all tegutsev 24-aastane raadio, 30-seks saav Paide Kultuurikeskus ning väärikat 726-ndat tähistav Paide linn.

Kuna peo peaesinejana saabub tuju looma Saragossa Band Saksamaalt Oktoberfesti-linnast Münchenist, tuli korraldajatel mõte kujundada peosaal seekord teisiti. Tavapärase „istun-pingireas või-seisan-põrandal“ asemel saavad pidulised istet võtta laudade ääres saalipõrandale rajatud hiigelpubis ja nautida pikka peoõhtut ja –ööd parimate toitude ja jookidega ning ilmselt ka parimas seltskonnas. Eeskujuks muidugi Oktoberfestil toimuv, sest peaesineja on ise sagedane maailma suurimal õllepeol esineja ja teatavasti on Saragossa Bandi liikmed ise suured õllesõbrad ning veedavad meelsasti aega Oktoberfestil ka siis kui ise parasjagu ei pea laval olema.

Pidu saab olema pikk! Uksed tehakse lahti juba kell 15 ning varajasel saabujal on võimalus osa saada ka õues alanud rammumeeste võistluse finaalist, kus ka publikul võimalus omal moel osaleda. Edasi tulevad juba lõbusad auhinnamängud, milles kõik saavad kaasa lüüa ning toimuvat saadab Andrus Kuzmini retrovideodisko. Õhtu edenedes hakkavad lavale tulema esinejad – Rahvabänd 2017 Sinu Naine, Nexusest tuule tiibadesse saanud Merlyn Uusküla ning lõpuks muidugi Saragossa Band. Kokku on live-esinejad laval 5 tundi ning kogu pidu kestab 12 tundi öösel kella 3-ni.

Et pidu pikkade laudade taga ei raugeks on kohal rohkelt toitlustajaid-joogipakkujaid ning kui palju aega veeta sõpradega lauas ja kui palju tantsupõrandal, on igaühe enda valida. Piletid suurele peole on müügil Piletilevis.

Rohkem infot leiab SIIT!

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio

Head Uudised GoodNews