1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. National Geographic’u pealt on võimalus näha dokumentaalfilmi Berliini müürist
National Geographic’u pealt on võimalus näha dokumentaalfilmi Berliini müürist

National Geographic’u pealt on võimalus näha dokumentaalfilmi Berliini müürist

David Hasselhoff
David Hasselhoff

9. novembril möödub Berliini müüri langemisest 25 aastat. Teaduskanal National Geographic näitab homme kell 21.00 spetsiaalselt selleks aastapäevaks tehtud dokumentaalfilmi „Hasselhoff ja Berliini müür“.

Näitleja ja laulja David Hasselhoff on peamiselt tuntud kui Michael Knight menukast 80ndate telesarjast „Knight Rider“ ning Mitch Buchannon seriaalist „Rannavalve“, kuid Saksamaal tuntakse teda eelkõige hümnistaatusesse tõusnud hiti „Looking for Freedom“ esitajana.

Dokumentaalfilmis „Hasselhoff ja Berliini müür“ jagab David Hasselhoff enda mälestusi hallist ajajärgust Saksamaal ning Berliini müüri langemisest, külastab ikoonilise tähendusega kohti Berliinis ning vestleb sakslastega, kes meenutavad Berliini müüri langemisele eelnenud ja järgnenud sündmusi.

Hasselhoffi sõnul ei tea paljud inimesed, mida Berliini müür sakslastele tähendas ning isegi paljud Lääne-Saksamaal elanud inimesed täpselt ei teadnud, mis toimus teisel pool müüri. „Dokumentaalfilm taastab mälestuse Berliini müürist ja inimestest, kel õnnestus üle müüri põgeneda ning ka neist, kes hukkusid seda püüdes,“ ütles Hasselhoff.

Eksklusiivne dokumentaalfilm „Hasselhoff ja Berliini müür“ linastub homme, 9. novembril kell 21.00 National Geographic kanalil.

 

Head Uudised GoodNews