1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. National Geographicu uus teadussari õpetab võitma
National Geographicu uus teadussari õpetab võitma

National Geographicu uus teadussari õpetab võitma

Kuidas saada võitmatuksNational Geographic esitleb uut sarja „Kuidas saada võitmatuks“, mis jagab televaatajatele järeleproovitud näpunäiteid erinevatest situatsioonidest võitjana väljumiseks. Sari esilinastub täna õhtul kell 22.30 National Geographic kanalil.

Sarjas kasutatakse teadmisi inimese füsioloogiast, psühholoogiast, füüsikast ja matemaatikast, mille abil leitakse “võiduvalem” iga situatsiooni tarbeks. Igas pooletunnises episoodis selgitab saatejuht Tim Shaw ekspertide abiga välja, miks mõni nipp või trikk lihtsalt toimib.

Kuidas saada võitmatuks (2)Erinevaid teaduslikke teooriad testivad identsed kaksikud Chris ja Justin Nelson, kes proovivad nippe reaalsetes situatsioonides. Sarjas testitakse näiteks seda, kas kehatemperatuuri jahutamiseks toimib paremini vürtsika toidu söömine või riiete leigesse vette kastmine, kas lihtsam on murda uksest läbi kasutades jalalööke või raudkangi jpm.

Teatud episoodidest võtavad külalistena osa maailma rekordite omanikud, kes demonstreerivad oma oskuseid näiteks külgparkimisel ja kiirsöömisel.

14-osaline teaduslik sari on eetris teisipäeviti algusega kell 22.30 National Geographic kanalil.

Head Uudised GoodNews