1. Avaleht
  2. Film
  3. Nõmme vanurite kinoklubis näeb järgmist filmi veebruari lõpus
Nõmme vanurite kinoklubis näeb järgmist filmi veebruari lõpus

Nõmme vanurite kinoklubis näeb järgmist filmi veebruari lõpus

Selle aasta esimeses Nõmme kinoklubis 65+ on võimalik väärikas eas filmihuvilistel vaadata 22. veebruaril uut Eesti filmi „Tõde ja õigus“.

„Väärikate kinoklubid tegutsevad mitmes linnaosas. Eelmise aasta kevadel uuriti, kas Nõmmel on samuti plaan sarnase algatusega liituda, seetõttu otsustasime eakatele võimaluse välja pakkuda. Nõmme 65+ kinoklubi on esialgu kavas korraldada kolm-neli korda aastas. Eelmisel aastal toimus kolm seanssi. Kevadel oli Nõmme 65+ kinoklubis võimalik näha filmi „Seltsimees laps“, oktoobris sai vaadata filmi „Astrid Lindgreni rääkimata lugu“ ja aasta lõpus dokumentaalfilmi „Tuulte tahutud maa“,“ rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

„Nõmmekad on kinoklubi hästi vastu võtnud ja huviliste arv on järjest kasvanud. Esimesel üritusel osales veidi üle 60 filmihuvilise, Lindgreni filmile oli registreerunuid 116, „Tuulte tahutud maad“ käis vaatamas ligi 200 inimest,“ lisas linnaosavanem.

65+ kinoklubi „Tõe ja õiguse“ seanss toimub 22. veebruaril Mustamäel Apollo kinos (Tammsaare tee 104a). Külastuseks on vajalik registreerida hiljemalt 15. veebruariks linnaosavalitsuse infosaalis (Valdeku 13) või eakate päevakeskuses (Viisi 29)

Eelmisel aastal kulus kolme kinoklubiseansi peale 600 eurot.

Head Uudised GoodNews