1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Noorte veebiseriaalis „Heitlus“ läheb tüdruku pärast madinaks
Noorte veebiseriaalis „Heitlus“ läheb tüdruku pärast madinaks

Noorte veebiseriaalis „Heitlus“ läheb tüdruku pärast madinaks

HEITLUS peategelased
Veebiseriaali “Heitlus” peategelased

Nädala pärast alustab TV3 täiesti uue veebiseriaaliga „Heitlus“, millele saab kaasa elada seitsmesed.ee lehel.  Tegemist on eelkõige noortele mõeldud looga kaunist neiust Laurast, kelle südame pärast hakkavad võitlema kaks venda.

„Heitlus“ on eriline sari seepärast, et seda näeb vaid veebis ning põnev ka tänu sellele, et kaasa teevad noored, kes valiti näitlemishuviliste seast välja spetsiaalsel castingul. Seega näeb seriaalis tulevikutähti, kes „Heitluse“ esitlusel Radisson Blu Hotelli Lounge 24s avaosale ning oma esimestele sammudele ekraanil emotsionaalselt kaasa elasid. Noori näitlejaid on Pärnust, Keilast, Raplast, Lihulast, Tartust, Tapalt, Tallinnast ja Järvamaalt. Peaosades astuvad üles Kelly Tomson, Erik Vent ja Stefan Korju.

„Heitluse“ lugu hakkab keerlema ümber Laura, kelle südame pärast võitlevad kaks venda- ülikorralik Madis ja pigem paha poisi imagoga Sven. Loomulikult keeravad vennad tülli, kuigi pidevate probleemide põhjuseks pole vaid neiu, vaid ka pere karmi saladust teadev ja omakasupüüdlik tädi Sonja.

„Heitlusega“ seotud eellugusid näeb tuleval nädalal „Seitsmestes uudistes“, seriaal alustab 29. novembril seitsmesed.ee lehel.

Veebiseriaali tegemistega saab juba tutvuda SIIN!

GALERII veebiseriaali esitlusest:

Head Uudised GoodNews