1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “NUUSIKIJA” UUS HOOAEG! Täna Kanal 2s alustava „Nuuskija“ peaosatäitja: uus hooaeg tuleb veelgi põnevam!
“NUUSIKIJA” UUS HOOAEG! Täna Kanal 2s alustava „Nuuskija“ peaosatäitja: uus hooaeg tuleb veelgi põnevam!

“NUUSIKIJA” UUS HOOAEG! Täna Kanal 2s alustava „Nuuskija“ peaosatäitja: uus hooaeg tuleb veelgi põnevam!

Nuuskija 2, stoppkaadrid (9)Täna kell 22:50 alustab Kanal 2s kriminaalse hitt-sarja „Nuuskija“ teine hooaeg. Erakordse lõhnatajuga uurijat kehastav Eesti päritolu Kirill Käro lubab, et uus hooaeg tuleb mitmes mõttes põnevam.

Rahvusvahelist tähelendu nautiv Ukraina-Vene krimisari „Nuuskija“ teine hooaeg alustab dramaatiliselt, kui peategelane, Nuuskijaks kutsutud erakordse lõhnatajuga kriminalist, satub haiglasse. Uue hooaja avaosa annab hoo sisse põnevale sündmuste jadale, kus Nuuskija kutsutakse lahendama kõige keerulisemaid ülesandeid. Peaosas särav Eesti päritolu näitleja Kirill Käro vihjab, et uus hooaeg saabki olema varasemast keerulisem ja süngem, kus põnevust lisavad nii karmid roimad kui ka tegelaste vahelised intriigid. „Kui režissöör tõi mulle stsenaariumi, ütles ta, et loe ja üllatud ise, mida sa hakkad mängima,“ meenutab Käro ja tõdeb, et uus hooaeg paneb tõepooles Nuuskija võimed uuel moel proovile.

Nuuskija 2, stoppkaadrid (22)

Ekstsentrilist detektiivi saadab ka sellel hooajal partnerina Viktor, keda kehastab Vene näitleja Ivan Oganesjan. Kirill Käro sõnul saavad uuel hooajal vaatajad just Viktorist palju uut teada, kuid vürtsi ja intriige lisab „Nuuskija“ teise hooaega ka täiesti uus naistegelane, keda mängib Leedu näitlejanna Agne Grudyte. “Nuuskija” paistabki silma oma rahvusvahelise meeskonna poolest, üles võeti sari aga Ukrainas. Krimisarjast sai rahvusvaheline menuk juba esimesel hooajal ja sarja näitamise õigused on tänaseks müüdud mitmekümnesse riiki üle maailma.

„Nuuskija“ uus hooaeg alustab Kanal 2s juba täna õhtul kell 22:50

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=29632&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews