1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Oscarite kuu filmikanalil Viasat TV1000 Premium
Oscarite kuu filmikanalil Viasat TV1000 Premium

Oscarite kuu filmikanalil Viasat TV1000 Premium

Sellel aastal 85. aastapäeva tähistava Oscarite galani on jäänud veel vaid mõned nädalad – Viasati filmikanal TV 1000 Premium on selle ootuses terve veebruarikuu programmi täitnud tõelise filmigurmeega: näha saab kümmet väärika auhinna võitnud filmi, millele lisanduvad üksteist Oscarile kandideerinud filmi.

“Teiste seas näitame TV1000 Premium kanalil eelmise aasta publiku lemmiku tiitli omandanud filmi “Artist”, mis võitis 2012. aastal Oscari lausa viies erinevas kategoorias ning oli sellele lisaks veel ka viie kategooria nominent, “ kommenteerib Viasat AS turundusjuht Mari Villem.

Kanalil näidatakse veebruaris ka mitmeid parima näitlejatöö eest Oscariga pärjatud naisnäitlejatega suurfilme: Meryl Streep filmis “Raudne Leedi” (2012), Natalie Portman filmis “Must Luik” (2011) ja Reese Witherspoon “Nagu Noateral” (2005). Samuti saab näha parima stsenaariumi kategoorias 2004. aastal võitnud filmi “Tõlkes kaduma läinud” ning eelmisel aastal sama auhinna vääriliseks peetud “Kesköö Pariisis”, kuues erinevas kategoorias nomineerinud Steven Spielberg’i draamafilmi “Sõjaratsu” (2012) ja Danny Boyle’i “127 tundi” (2011).

“Veebruar on lisaks armastusele, meie riigile ja rahvusele pühendatusele ka ülemaailmne filmikunsti kuu. Selleks puhuks on Viasat oma suurima filmikanali kavva lisanud spetsiaalse valiku parimatest linateostest nii selle aasta Oscari nominentide kui ka juba varasemalt mainekal tseremoonial hiilanud filmide hulgast,” lisab Villem.

Head Uudised GoodNews