1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Pärnu Suveteater toob purjekakuuri katuse alla armastusloo “Klarissa kirjad”
Pärnu Suveteater toob purjekakuuri katuse alla armastusloo “Klarissa kirjad”

Pärnu Suveteater toob purjekakuuri katuse alla armastusloo “Klarissa kirjad”

Sepo Seeman

Pärnu Suveteater esitleb tänavust suvelavastust “Klarissa kirjad”, mille peaosades on Piret Laurimaa ja Sepo Seeman, muusika on Olavi Kõrre esituses, dramaturg ja lavastaja  on Tiit Palu. Eriline etendusepaik on sel korral Pärnu Jahtklubi purjekakuuris Lootsi 6, katuse all, seega etendused toimuvad iga ilmaga.

“Klarissa kirjad” põhineb päris elul ja sellest säilinud kirjadel, dokumentidel, mälestustel, see on suvelavastus igavesest armastusest. Klarissa ja Elmar abiellusid Eesti Vabariigis pisut enne riigipööret 1940. aastal. Sõda lahutas nad aastakümneteks ilma teadmiseta teineteise käekäigust. Elmar viidi Siberi vangilaagritesse, Klarissa koos pisipojaga jõudis Kanadasse. Läbi võitluse ja ime said südamed jälle kokku. Sellest kõige ilusamast armastusloost on säilinud kirjad, päevikud, dokumendid, mälestuskillud. Neist kokku sünnibki lavastus “Klarissa kirjad” — meri lahutab ja ühendab, armastus võidab kõik.

Etendused  toimuvad 5., 6., 7., 8., 9., 19., 20., 21., 22. ja 23. juulil ning 2., 3., 4., 5. ja 6. augustil. Kohtade arv on piiratud. Etenduste algus on kell 19.00, sissepääs alates kella 18.30. Piletid on müügil Piletimaailmas ja Pärnu Jahtklubis. Korraldaja on MTÜ Pärnu Suveteater.

Etenduse kohta lisainfot vaata www.sepo.ee

Head Uudised GoodNews