1. Avaleht
  2. Film
  3. PEREGA KINNO! Jõulukuu toob Eesti kinoekraanidele südamliku perefilmi „Jõuluvanade vahetus“
PEREGA KINNO! Jõulukuu toob Eesti kinoekraanidele südamliku perefilmi „Jõuluvanade vahetus“

PEREGA KINNO! Jõulukuu toob Eesti kinoekraanidele südamliku perefilmi „Jõuluvanade vahetus“

Estinfilm toob 1. detsembris Eesti kinodesse uue südamliku jõululoo „Jõuluvanade vahetus“. Film jutustab ühest iseäralikust jõulujuhtumisest, mis toob väidetava muinasloo reaalsusesse. Keegi ei armasta jõule rohkem kui Andersen. Igal aastal teeb ta kõik, et korraldada oma perele täiuslikud jõulupühad. Teadagi on selle õhtu tähtsaim sündmus jõuluvana külaskäik, aga seekord ei lähe kõik plaanipäraselt.

Tuliuues jõulumehe kostüümis Andersen libiseb jääl ning veereb kõigi oma kinkidega künkast alla, otse päris jõuluvanale sülle!

Seepeale otsustavad mehed oma rollid ära vahetada. Jõuluvana pere pole kunagi varem näinud tõelist puuseppa ja ka Anderseni perele kulub väike jõuluime ära, sest kõik kingid on rikutud.

Andersenil tuleb üles leida põhjus, miks ta nii väga jõule armastab, aga tema lapsed üritavad jälle iga hinna eest tõestada, et jõuluvana pole päriselt olemas.

Tegelastele kingivad eestikeelsed hääled Elisabet Reinsalu, Anti Kobin, Taavi Teplenkov, Liina Vahtrik, Thor Tobias Lepp, Artur Leppik, Eliise Ra Jurtšenko, Aksel Kahar, Otto Samuel Kahar, Kristella Rööpson ja Rain Simmul.

VAATA VIDEOT! 

Jüri Kukk Ajakirjanik