1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Pidudesari Hard Nation tähistab täna oma kuuendat sünnipäeva
Pidudesari Hard Nation tähistab täna oma kuuendat sünnipäeva

Pidudesari Hard Nation tähistab täna oma kuuendat sünnipäeva

brennanheartposterTäna tähistab suurejooneliselt ööklubis Factory oma kuuendat sünnipäeva kodumaa populaarseim raskema tantsumuusika ehk harstyle pidudesari “Hard Nation”.

Juba mitmendat aastat tuuakse just sünnipäevapeole suurnimi Brennan Heart, kes on selle tantsumuusika stiili tuntuim nimi kogu maailmas. Brennani suurhitid “Lose My Mind” ning “Imaginary” on iga hardstyle muusikasõbra meelislood, Brennanil on aga neid hitte veel ja veel, mis end tantsumuusika ajalukku on jäädvustanud. Lisaks astub üles hulk kodumaa deejaysid, kes toovad rahvani parimad feelingu kuni kella kuueni hommikuni.

Kõiki külastajaid ootab üritusel ka suur üllatus ehk juba sissepääsul näeb infot järgmisest, seni suurimast “Hard Nation”’i peost.

Üritus toob teieni kvaliteetse lavashow, kust ei puudu võimsad laserid, võimsad eriefektid ning spetsiaalselt selle ürituse jaoks mugandatud heli- ja valguslahendus.

Soodsa hinnaga piletid on müügil piletilevi müügipunktides üle Eesti. Saadaval on ka VIP-piletid, mis sisaldavad eraldi sissepääsu ja garderoobiga pääsu VIP-rõdudele, eraldi WC-d ning eraldi bare, VIP alal pakume kõigile VIP-külalistele

Klubi on avatud ‪23:00 – 06:00 ning vanusepiirang üritusele on 18+.

Hard Nation 6 Birthday (Documentary)

Brennan Heart & Wildstylez – Lose My Mind

Head Uudised GoodNews