1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Põdra TV! Eestlastele tähendab karaoke koorilaulu
Põdra TV! Eestlastele tähendab karaoke koorilaulu

Põdra TV! Eestlastele tähendab karaoke koorilaulu

põdra_tv_saatejuhidTänane hooaega kokkuvõttev „Põdra TV“ saade viib vaataja Tallinna parimasse karaokebaari ning Peipsile. ”Soomlane laulab karaoket üksi, aga eestlane vaid kambas,“ sõnas saatejuht Sami Lotila.

Hooaega kokkuvõttev saade viib vaataja Tallinna populaarseimasse karaokebaari, „Valuuta Baari“, kus töötab karaokejuhina või lausa karaokekuningana Pasi ”Patze” Rantanen.

„Eestlasele tähendab karaoke koorilaulu,” räägib Rantanen.

„Lisaks on „Põdra TV“ külaliseks Peipsil juba 25 aastat elanud ettevõtlik soomlane Tapio Lahti, kes usub Ida-Virumaa võimalustesse ja püüab arendada piirkonna majandust – aga ka mootorrattakultuuri,“ sõnas saatejuht Risto Vuorinen.

„Hooaega kokkuvõtvas saates, meie põdrad – ehk Sami Lotila ja Risto Vuorinen – näitame ka lõike möödunud saadete kõige skandaalsematest intervjuudest ning kommenteerime neid. Juttu tuleb nii Eesti ”koomilistest palkadest” kui eestlaste saunakommetest, aga ka eestisoomlaste soovist kaitsa Eestimaad sõjalise kriisi korral. Saate lõpus räägime oma tulevikuplaanidest Eestis, Lapimaal ja Hispaanias,“ lisas Vourinen.

“Põdra TV” hooaega kokkuvõttev saade on Tallinna Televisiooni eetris täna kell 21.20.

Head Uudised GoodNews