1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Põnev mälumängusaade “Mis? Kus? Millal?” alustab laupäeval Kanal 2s!
Põnev mälumängusaade “Mis? Kus? Millal?” alustab laupäeval Kanal 2s!

Põnev mälumängusaade “Mis? Kus? Millal?” alustab laupäeval Kanal 2s!

Tiit Naaritsa võistkond

Põnev mälumängusaade “Mis? Kus? Millal?” alustab laupäeval Kanal 2s!

Juba sel laupäeval kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile “Mis? Kus? Millal?” sügishooaja avalahing. Esimesena hakkab televaatajate küsimustele vastama kevadhooaja võitnud Tiit Naaritsa meeskond, kuhu kuulub ka kevadise turniiri parimaks võistlejaks kroonitud Hugo Tang. Lisaks televaatajatele esitab tarkadele oma küsimuse ka ajaloolane David Vseviov.

Laupäeval kell 22 stardib haarava tele-mälumängu “Mis? Kus? Millal?” uus hooaeg! Esimesena läheb võistlustulle 5-kordse Eesti mälumängumeistri Tiit Naaritsa juhitud tiim, kuhu kuuluvad lavastaja Roman Baskin, tippmälumängur Hugo Tang, koreograaf Märt Agu, tele-ajakirjanik Imre Kaas ja jurist Marko Siil.

Turniiril osaleb viis 6-liikmelist võistkonda, mis koosnevad tippmälumänguritest ja laia silmaringiga avaliku elu tegelastest. Sellel hooajal löövad võistkondades kaasa ka näiteks Riigikogu esimees Ene Ergma, lavastajad Hardi Volmer ja Peeter Simm, telesaatejuht ja muusik Indrek Vaheoja, tippajakirjanikud Kärt Anvelt ja Janar Filippov, näitleja Madis Milling, Riigikogu liikmed Kadri Simson, Andrei Korobeinik ja Andres Anvelt, jpt.

“Mis? Kus? Millal?” on haarav tele-mälumäng, kus stuudiovõistkond mängib televaatajate vastu, kes saatsid saatesse põnevaid mälumänguküsimusi. Kui targad ei leia minutilise ajurünnaku lõpuks õiget vastust, võidab küsimuse saatnud televaataja raha. Küsimused on väga erinevad – vahel peab selleks jälgima videolõiku, vahel tuuakse stuudiosse mingi salapärane ese või on see peidetud hoopis “musta kasti”. Sellel hooajal esitab igas saates oma küsimuse ka ülipopulaarse raadiosaate “Müstiline Venemaa” autor, ajaloolane ja erudiit David Vseviov.

Kõik küsimused on üllatavad ja vastused loogiliselt tuletatavad. Kumb võistkond – televaatajad või targad – esimesena kuus punkti täis saab, see võidab saate.

Televaatajad saavad oma küsimusi, mille eest on võimalik võita sadu ja tuhandeid eurosid, postitada jätkuvalt Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

“Mis? Kus? Millal?” sügishooaja avapauk antakse Kanal 2s laupäeval kell 22, kohe pärast “Ärapanijat”.

Head Uudised GoodNews