1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Progeroki legend FISH esineb 5. oktoobril Eestis
Progeroki legend FISH esineb 5. oktoobril Eestis

Progeroki legend FISH esineb 5. oktoobril Eestis

5. oktoobril rõõmustab üle pika aja eesti publikut FISH andes kontserdi Tallinnas Rock Cafe’s oma uue „The Moveable Feast” kontsertturnee raames. Erikülalisena astub lavale I Wear* Experiment.

Üle viie aastase pausi järel ilmus septembris Fish-ilt arvult arvult juba kümnes stuudioalbum „A Feast of Consequences ” ning algas kontsertturnee.
Fish esines viimati Eestis 2006 aasta sügisel, kui andis kontserdi lõpuni väljamüüdud Rock Café’s.

Fishi peetakse Peter Gabrieli ja Phil Collinsi kõrval üheks karismaatilsemaks progeroki artistiks. Oma muusikukarjääri alustas ta rohkem kui 30 aastat tagasi saavutades laiema tuntuse kaheksakümnendate progressiivse rocki lipulaeva Marillioni solistina. Tema kontsertkavad on alati põhjalikult läbimõeldud ja esitatakse nii päris uusi kui ka vanu palasid.

Tuntuim Marilloini album on 1985. aastal ilmunud „Misplaced Childhood“ mille suurimaks hitiks sai armastusballaad „Kayleigh” jõudes Inglismaa edetabelite tippu. Pärast edukaid pikki kontsertturneesid maailma erinevates paikades lahkus 1988. aastal Fish Marillionist ja alustas soolokarjääri. Alates 1990. aastast, mil ilmus tema esimene sooloalbum „Internal Exile”, on Fish ilmutanud kokku 10 stuudioalbumit ning hulganisti kontsertalbumeid oma arvukatelt kontsertturneedelt.

VAATA KA YOUTUBE LINKE! 

http://www.youtube.com/watch?v=TVgc4VSVNeU
http://www.youtube.com/watch?v=E-llki5Wvro
http://www.youtube.com/watch?v=R2tKJ4zzNjw
http://www.youtube.com/watch?v=tuN2PyQYiTc

Head Uudised GoodNews