1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. PÜSTI PANNAKSE KUUM RANNALAVA! Homme muutub Tallinn rannaparadiisiks
PÜSTI PANNAKSE KUUM RANNALAVA! Homme muutub Tallinn rannaparadiisiks

PÜSTI PANNAKSE KUUM RANNALAVA! Homme muutub Tallinn rannaparadiisiks

Baltic1Juba homme muutub Pärnu asemel hoopis Tallinn rannaparadiisiks, sest esimest korda näeb Euroopa ühe suurima tänavakultuurifestivali finaalpäeval tuliseid lahinguid palmide, rannabaari ja vetelpäästetorniga.

Selle aasta lava tekitab tunde, justkui ei toimuks võistlused mitte sügiseses Eestis, vaid kuumas suveparadiisis otse palmipuude all. Külastajad saavad uksel kingituseks moodsad päikeseprillid ning võistlejad otsivad inspiratsiooni suvest – on see siis ujumisrõngas, lühikesed püksid või suvine janukustutaja.

Viimasel nädalal on käinud tihedad ettevalmistused ka selleks, et tuua lavale vetelpäästetorn, mida Nordea Kontserdimaja pole veel näinud. Just sealt hakkab otsuseid langetama rahvusvaheline žürii ning plaate keerutab DJ-de esirida.

Baltic2

Festivalile on võimalik veel kohale tulla, kuid kes tahab aga ka laupäevaks midagi mõnusat ette võtta, siis kahepäevane pass tagab kõikide eelvoorude nägemise ka 10.oktoobril Salme Kultuurikeskuses.

Just seal alustavad ka showgruppide hindamist Eesti kolm kurikuulsat kohtunikku – Semy Morgun, Monika Tuvi ning Kätriin Kübar.

Kätriin Kübar
Kätriin Kübar

Kui aga asukoht ei ole festivali jaoks soodne, saab kogu pühapäevast show’d jälgida otseülekandena JJ-Street Baltic Sessioni kodulehelt www.balticsession.com!

Otseülekanne algab kell 13.00 ning pärast 14.30 maksab ülekande jälgimine 5 eurot!

Head Uudised GoodNews