1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Raadio 2 valib parimad!
Raadio 2 valib parimad!

Raadio 2 valib parimad!

calyx&teebeeRaadio 2-e õhtuse vööndi saated Tramm ja Buss ning Tjuun In koostavad seitsmendat aastat raadiokuulajate ja peolkäijate abiga edetabelit„ R2DNB 2013“. Küsitluse osalised tulemused avaldatakse 24. jaanuaril R2 saates „Tjuun In“ ja Eesti auhinnad tehakse teatavaks ja antakse üle samal õhtul klubis Sinilind toimuval galapeol.

Tramm ja Buss ning Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi saated, mis kõlavad eetris esmaspäeva ja reede õhtuti. Seitse aastat tagasi otsustasid kaks raadiosaadet koostada raadiokuulajate abiga edetabel R2DNB. Sel reedel kuulutatakse välja eestlaste lemmikud trumm ja bass muusikas aastast 2013.

planeet1Reedene auhinnagala algab õhtul kell 22.00 saates Tjuun In ning jätkub klubis Sinilind. Lisaks pidulikule auhinnatseremooniale, mida juhib Dr Koit, esitavad oma lugusid livena bänd Soundhouse ning artisti-duo Bone & Irma. Peomuusika eest hoolistevad Tramm ja Buss ning Tjuun In saatejuhtid To-Sha, Qba, L.Eazy, Raul Saaremets ja S.I.N ning küsitluse võitjad.
Eelmise aasta R2 DNB2012 küsitluses tunnistati kodumaine artist Planeet parimaks neljas kategoorias: Parim Eesti produtsent, parim Eesti lugu (Satelliidid), parim Eesti Dj ja Aasta Album (Planeet – Ajamasin). Parimaks välismaiseks trummi ja bassi looks hääletati Calyx & Teebee – Elevate This Sound.

Kõiki eelmise aasta tulemusi näeb SIIT!

Saade Tjuun In on Raadio 2 eetris reedel 22 – 00.
Klubi Sinilind avab 24. jaanuaril R2 DNB 2013 peoks uksed kell 23.00.

Head Uudised GoodNews