1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Raadiosaade „Head uudised“: Laulja Jüri Homenja naudib kiitust ja häid uudiseid
Raadiosaade „Head uudised“: Laulja Jüri Homenja naudib kiitust ja häid uudiseid

Raadiosaade „Head uudised“: Laulja Jüri Homenja naudib kiitust ja häid uudiseid

Jüri Homenja
Jüri Homenja

Seekordses saates “Head uudised” leiab Kuma Raadio direktor Mati Palmet põõsast kitarri ja mehe. Saate peakülaliseks on muusik ja laulumeister Jüri Homenja, kes tutvustab oma uusi lugusid ning räägib lähiaja suurematest ülesastumistest.

Jüri Homenja on seekordses saates üsnagi avameelne ning pajatab nii mõnegi loo elust väljaspool lava. Juttu tuleb Moskvas aset leidnud muusikute jalgpalli MMist, kus tema lugu “Klaver“ valiti parimaks. Seda muidugi teatava trikiga. Jüri ütleb omadele kogemustele põhinedes siiralt, et skandaalid on need, mis teevad superstaariks, mitte ilus nägu ja hääl. “Maailmas toimis see ammu, aga Eestisse jõudis aastaid tagasi esmakordselt,” nendib ta.

GoodNews peatoimetaja ja „Head uudised“ saatejuht Jüri Homenjaga
GoodNews peatoimetaja ja „Head uudised“ saatejuht Jüri Homenjaga

Veel on heades uudistes juttu tele-eksperimendis „Seotud“ ühe peategelasena tuntus koguvale ja raadiosaate „Head Uudised“ saatejuht Monikale Hispaanias tehtud ilulõikusest ning saientoloogia keskuses aset leidnud kursusest teemal, kuidas oma sisemine enesekindlus säilitada. Monika läbis Hispaanias kursuse “Kuidas saavutada enesekindlus” ning räägib, et materjalid, kuidas leida sisemine tugevus ja saavutada kõik, mida soovid, aitasid teda juba esimesel koolituspäeval aru saada, kuidas elu Eestis paremini elada. Veel saab terane kuulaja teada, kelle autogramm on ainus, mille Monika omal ajal Tartus sai.

Juba sel pühapäeval astub Jüri Homenja koos raskekahurväe Boriss Lehtlaane, Ervin Lillepea ja Mait Maltisega üles naistepäevakontserdil “Kõik lilled ma kingiksin sulle”.

Kontsert leiab aset Salme kultuurikeskuses ning on pühendatud kõikidele naistele.

Raadiosaate kordust kuuleb SIIT (GoodNews Kuma raadios 06. märts 2014)!
Kontserdi “Kõik roosid ma kingiksin sulle” piletiinfo SIIN!

Head Uudised GoodNews