1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. RÄÄGI OMA LUGU! Juba märtsis alustab TV3-s uus südantliigutav muusikasaade „Armastuse laul“
RÄÄGI OMA LUGU! Juba märtsis alustab TV3-s uus südantliigutav muusikasaade „Armastuse laul“

RÄÄGI OMA LUGU! Juba märtsis alustab TV3-s uus südantliigutav muusikasaade „Armastuse laul“

Armastuse laul_tv3sJuba märtsis alustab TV3-s uus muusikasaade „Armastuse laul“, mis põhineb Soomes ülimenukaks kujunenud laulusaatel „Suomilove“.

Uus saade ootab Eesti inimesi rääkima lugusid armastusest oma elus, ning annab igale rääkijale võimaluse pühendada üks ilus laul oma armastatud inimesele, olgu selleks siis kallim, elukaaslane, pereliige, kolleeg, sõber või lihtsalt mõni tore Eesti inimene.

Armastus kahe inimese vahel on lihtne nagu laul. Alates tänasest saavad eesti inimesed pühendada ühe kauni laulu oma kallile inimesele. Pühendatud laulu esitavad tuntud eesti lauljad või saate oma stuudiobänd. Vahel kõlab laul stuudios publiku silme all, vahel aga tulevad lauljad kohale mõnda Eestimaa paika, et loo kangelasi seal lauluga üllatada.

Kui sa tahad teha ilusa kingituse inimesele, kes on sinu elus olnud tähtsal kohal olnud ning kellega sind seovad mälestused ja emotsioonid, pühendades talle ühe laulu ning rääkides teievaheliste tunnete loo, siis kirjuta meile sellest aadressil armastuselaul@tv3.ee  või helista 519 19 090.

Head Uudised GoodNews