1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Reedel ETVs algav “Perepidu” tuleb uues kuues
Reedel ETVs algav “Perepidu” tuleb uues kuues

Reedel ETVs algav “Perepidu” tuleb uues kuues

Foto: ERR
Foto: ERR

7. märtsist näeb ETVs reede õhtuti taas muusikasaadet “Perepidu”. Uute saatejuhide Gerli Padari ja Henrik Normanni tulekuga muutub ka saatevorm. Tänavune hooaeg tuleb senisest võistluslikum, kus kumbki saatejuht moodustab oma võistkonna ja laulab ka ise muusikaperede kõrval. Uuenenud “Perepeo” esimese saate tähed on pereansambel Männiste Kohilast ja Saaremaa juurtega Brandtid Tallinnast.

Ettevõtjast isa Kaupo Männiste, 12-aastane Märten ja 17-aastane Merit tegutsevad pereansamblina juba aastast 2007. Märten ja Merit õpivad mõlemad Tallinna Muusikakeskkoolis.

Õed Reili ja Reet Brandt tulid saatesse Reili tütre, 8-aastase Lucia eestvõttel. Erinevalt Luciast ei ole aga tõlkekoordinaatorina töötav Reili ja filmikunstnik Reet avalikkuse ees kunagi varem laulnud.

Avasaate külaliskohtunikud on Laine Randjärv ja Karl-Erik Taukar.

Hea muusika ja esituse eest kannavad hoolt Swing’n’ Joy Orchestra Aivar Vassiljevi juhtimisel, lauluõpetaja on Kelli Uustani ja koreograaf Kristin Pukka.

Saates kõlanud laule ning intervjuusid perede ja külalistega saab vaadata portaalis MENU.

“Perepeo” režissöörid on Maire Radsin ja Marko Piirsoo, toimetajad Eve Viilup ja Piret Jürman, produtsendid Maarek Toompere, Tarmo Kiviväli (Thors Films) ja Age Kraus (ERR). Tootjad: Thors Films ja ERR.

“Perepidu” on ETV eetris reedeti kell 20.05 alates 7. märtsist.

Head Uudised GoodNews