1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. REPORTERIS SELGUS! „Laula mu laulu“ saates osalevad Cool D ja Liisi Koikson
REPORTERIS SELGUS! „Laula mu laulu“ saates osalevad Cool D ja Liisi Koikson

REPORTERIS SELGUS! „Laula mu laulu“ saates osalevad Cool D ja Liisi Koikson

Cool d xEileõhtuses Kanal 2 „Reporteris“ selgus, et oktoobris algavas menusaates „Laula mu laulu“ osalevad ka räppar Cool D ja inglihäälne Liisi Koikson.

„Laula mu laulu“ saates osaleb sel hooajal tuntud räppar Cool D, kodanikunimega Priit Kolsar, keda on nimetatud hellitlevalt ka „Lõuna-Eesti roppsuuks“. Just Cool D andis 90ndatel esimesena Eestis välja hip-hop albumi. Ta on osalenud ka Eesti menukaimas hip-hopi rühmituses A-Rühm.

Liisi Koikson xMitmel korral Aasta Naisartistiks valitud Liisi Koikson on osalenud paljudes muusikalides, andnud välja mitu albumit ja esinenud lugematutel kontsertidel. Liisi mängis naispeaosa ajaloolises Eesti filmis „Detsembrikuumus“.

Lisaks Cool D-le ja Liisi Koiksonile osalevad algaval hooajal saates ka Ivo Linna, Laura Remmel, Villu Tamme, Liis Lemsalu ja Karl-Erik Taukar.

Kõik nad kolivad nädalaks Laitse Graniitvillasse, et üheskoos lõbusalt aega veeta ja musitseerida. Igas saates on keegi neist seitsmest muusikust nö päevakangelane, kelle lugusid teised õhtusel kontserdil esitavad – igaüks omal üllataval viisil.

„Laula mu laulu“ stardib juba oktoobris.

Vaata ka „Reporteri“ videot!

Head Uudised GoodNews