1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Sajandi armastuse telgitagused” – kõik, mida sa tahad teada…!
“Sajandi armastuse telgitagused” – kõik, mida sa tahad teada…!

“Sajandi armastuse telgitagused” – kõik, mida sa tahad teada…!

Sajandi armastus  (5)Laupäeval kell 19:35 toob Kanal 2 ekraanile erisaate Türgi ajaloolise suurlavastuse “Sajandi armastus” telgitagustest. Otsime vastust, miks see ajalooline kostüümidraama meid, tänapäeva inimesi, nii sügavalt puudutab ja kaasa haarab. Miks on “Sajandi armastus” vallutanud ligi kuuekümne riigi tele-ekraanid ja rohkem kui 200 miljoni televaataja südamed?

“Sajandi armastus” on tegelikel sündmustel ja reaalselt eksisteerinud ajaloolistel isikutel põhinev draamasari, mille vundamendiks on kõikvõimsa sultan Suleiman I ja haaremi-orjatar Hürremi tõestisündinud armastuslugu, mis sõna otseses mõttes muutis maailma ajalugu.

Erisaade “Sajandi armastuse telgitagused” on mõeldud nii neile, kes on juba selle hittsarja püsivaatajad kui ka neile, kes veel ei ole seda ajaloolist armastus-draamat enda jaoks avastanud.

Piilume selle suurlavastuse köögipoolele ja kuuleme, mis osatäitjatel endil on oma tegelaskujude kohta rääkida. Anname ülevaate “Sajandi armastuse” senisest sündmustikust ja saame teada palju põnevat nii konkreetsete ajalooliste tegelaste kui ka kogu selle pöördelise ajastu kohta.

Oma mõtteid ja tundeid jagavad ka “Sajandi armastuse” tegelastele oma hääle andnud Harriet Toompere ja Mait Malmsten.

Põnev erisaade “Sajandi armastuse telgitagused” on Kanal 2s homme, laupäeval kell 19:35, kohe pärast “Reporter+”.

Head Uudised GoodNews