1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Seitsmeste uhkuse“ kangelasi tunnustatakse tänases erisaates
„Seitsmeste uhkuse“ kangelasi tunnustatakse tänases erisaates

„Seitsmeste uhkuse“ kangelasi tunnustatakse tänases erisaates

Täna õhtul tunnustatakse TV3 ja Inbanki tänuprojekti „Seitsmeste uhkus 2019“ kangelasi pidulikus erisaates.

Tänavugi esitas rahvas „Seitsmeste uhkuse“ tiitlile kandidaate, kelle seast valiti välja seitse kangelast või -tegu. Nende seas on elupäästjad, külasädemed ning sooja südame ja säravate silmadega Eesti elu hoidjad.

Seitsmeste uhkusteks on elupäästjast bussijuht Kalle Hiiob, suure tormiga rongi lõppjaama aidanud Artur Lorents, Raul Piirisild, Margus Soidla, Raito Piirisild ja Indrek Piirisild, 11-aastane elupäästja Robin Haugas, Eesti Vähiliidu juhatuse esinaine Maie Egipt, 90-aastane Setomaa külasäde Maidi-Maria Tammik, Ukraina lastekodulapsi toetav Vahur Einberg ning kauaaegne eesti keele ja kirjanduse õpetaja Ivi Sepp.

Vihula mõisa eriliselt kaunis õhkkonnas võetakse kokku kõikide „Seitsmeste uhkuse“ tiitliga pärjatud inimeste lood ja tänatakse kangelasi, kes on eeskujuks meile kõigile. Sõna saavad ka kangelased ise. Saatejuht on Annely Adermann.

TV3 „Seitsmeste uudiste“ ja Inbanki eestvedamisel toimuv tänuüritus „Seitsmeste uhkus“ tunnustab lihtsaid inimesi, kes on rahva poolt eriliste tegude eest eeskujuks seatud inspireerivate ettevõtmiste, positiivse ellusuhtumise või vaprate tegude poolest.

„Seitsmeste uhkus 2019“ erisaade Vihula mõisast on TV3s täna kell 19.20.

Head Uudised GoodNews