1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Sel suvel esineb Positivus festivalil Ellie Goulding
Sel suvel esineb Positivus festivalil Ellie Goulding

Sel suvel esineb Positivus festivalil Ellie Goulding

Ellie Goulding
Ellie Goulding

Üks eredamaid ning andekamaid Briti popstaare maailmas – Ellie Goulding – esineb sel suvel Lätis, Positivus festivalil. Alles hiljuti võitis ta maineka BRIT Award auhinna parima naislaulja kategoorias.

Täna lisandus Positivuse esinejatenimekirja Ellie Goulding, kes on hetkel üks nõutumaid esinejaid Euroopa festivalidel ning kontsertklubides. Ta on laulnud nii prints Williami ja Kate Middletoni pulmas Buckinghami palees kui ka Nobeli rahupreemia tseremoonial Oslos.

Debüütalbumi „Lights“ andis Ellie Goulding välja aastal 2010. Sellelt pärinevad singlid „Starry Eyed“, „The Writer“ ning „Guns and Horses“. Gouldingu teine album „Halycon Days“ (2012) püsis pikalt Suurbritannia plaadimüügi edetabeli tipus ning jõudis esimesele kohale ka globaalse albumimüügi arvestuses. Viimaselt albumilt pärinevad näiteks hitid „Anything Could Happen“, Explosions“ ning lugu „I Need Your Love“ koostöös Calvin Harrisega.

Muusikat on Ellie kirjutanud ka koos tuntud USA dub-stepi staari Skrillexiga, kes produtseeris loo „Bittersweet“ filmi Videviku Saaga: Koidukuma 2 soundtrackile.

Positivus festival toimub 18.-20. juulil, Salacgrivas, Lätis. Festivalipass maksab hetkel EUR 57.00, koos telkimisega EUR 63.00. Pileteid saab osta festivali kodulehelt, Piletilevist ning Ticketprost.
Piletite hinnad tõusevad festivali lähenedes.

Sel aastal esinevad Positivusel veel Kraftwerk, The Kooks, Bastille, Laura Mvula, Daughter, of Montreal, The 1975, Birth Of Joy, Kid Karate ja paljud teised.

Burn

Lights

Anything Could Happen

Head Uudised GoodNews