1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Selgeltnägijate sarja hooaja lõpp paljastab osalejate järellood
Selgeltnägijate sarja hooaja lõpp paljastab osalejate järellood

Selgeltnägijate sarja hooaja lõpp paljastab osalejate järellood

mano ja kadri (3)Täna jõuab lõpusirgele kodumaise müstikasarja „Appi tuleb selgeltnägija“ hooaeg. Viimases osas saavad vaatajad kaasa elada Kadri loole, mille arengud on šokeerivalt karmid; samuti tehakse tagasivaade sarja kõmulisematele juhtumitele ja osalejate elule pärast selgeltnägijate külastust.

Kadri on noor naine, kes on lapsepõlvest saadik ette kujutanud oma matuseid ja ühtäkki tabasidki teda üksteise järel mitmed rasked haigused kuni ajurabanduseni välja. Kadri kardab, et  võib lähiajal surra ning ta saab võimaluse kohtuda Veet Manoga. Paraku tabab noort naist juba mõni kuu pärast Mano seanssi südameinfarkt, mis viib ta elu ja surma piirile. Veet Mano tuleb haiglasse Kadrit vaatama ja selgitab, miks see ikkagi juhtus.

mano ja kadri (1)Tänase saate teise osas tehakse  tagasivaate sarja kõmulisematele lugudele ja uuritakse asjaosaliste kommentaare elu kohta pärast selgeltnägijaid.

„Appi tuleb selgeltnägija“ hooaja viimane osa on TV3s täna kell 20.00. Tuleval nädalal samal ajal alustab TV3s sari „Juurdlust viivad läbi sensitiivid“.

[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=332441″]

Head Uudised GoodNews