1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Selgeltnägijate tuleproovi” võitis ülekaalukalt Alisa
“Selgeltnägijate tuleproovi” võitis ülekaalukalt Alisa

“Selgeltnägijate tuleproovi” võitis ülekaalukalt Alisa

Alisa“Eesti parim selgeltnägija 2017” ja 5000 € võitja on ülekaalukalt 89% häältega tume nõid ALISA! Helve sai 7% häältest, Anete 3% ja Washtara 1%!

“Eesti selgeltnägijate tuleproovi” finaali jõudsid kolm kõige tugevamat selgeltnägijat. Nendeks olid nõid Helve, kes näeb läbi inimesi ja olukordi, nõid Anete, kelle tugevuseks on taro kaardid ning tume nõid Alisa, kes uurib vanu loitse ja aitab nende abil inimesi. „Musta hobuse“ katse tulemusena pääses finalistide sekka ka mõtetelugeja Washtara. Publiku ja žürii ees selgitati välja, kes on Eesti parim nõid ning võidab 5000 eurot. Telefonihääletuse tulemusena võitis Alisa, kes sai rahvalt ülekaalukalt 89% häältest, Helve sai 7%, Anete 3% ja Washtara 1% häältest.

Finalistid

Esmalt sai üks eelnevalt väljalangenud nõidadest pääseda tagasi võistlustulle. Selleks oli musta hobuse voor, kus tuli tegemist teha saatejuhi Urmas Eero Liivi kuulsa Alpidest pärit mäekristalliga. Nõiad pidid tunnetama, millises karbis on Eesti mängufilmis “Must Alpinist” kasutatud suur mäekristall. Esmakordselt Eesti nõiasaadete ajaloos pääses finalistide sekka „must hobune“, kelleks oli Washtara.

Finaali esimeses ülesandes pidid finalistid tunnetama lapsevanema ja lapse omavahelist jõudu. Sellele järgnes tõeline pähkel – teine katse, milles peamist rolli mängis inimveri. Žüriisse kuulusid eelmise aasta võitja Anu Pahka, Anu Saagim, Kirsti Timmer, Mart Sander ja Hannes Vanaküla.

Head Uudised GoodNews