1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Sellest nädalast saab vaadata uut noortekanalit Smartzone
Sellest nädalast saab vaadata uut noortekanalit Smartzone

Sellest nädalast saab vaadata uut noortekanalit Smartzone

Foto: Pixabay.com

Käesolevast nädalast saab Eestis vaadata uut, 10-16 aastastele noortele suunatud telekanalit Smartzone. Esimene Eestis hakkas seda oma klientidele pakkuma Levikom. Ettevõtte teenustejuhi Kuno Peek’i sõnul puudus seni Eestis selles vanuses noortel oma telekanal. “Noortele vaatajatele pakutav sisu on samaaegselt meelelahutuslik ja õpetlik. Programmis pannakse palju rõhku erinevate tehniliste oskuste näitamisele ja õpetamisele,” selgitas Peek.

Uues HD-kvaliteedis telekanalis hakkab jooksma näiteks populaarset saadet „Rakett 69“ meenutav sari, mis erinevate lihtsamate katsetega on mõeldud noorematele vaatajatele. Samuti pööratakse programmis suurt tähelepanu looduse ja kunstiga seotud teemadele, arvestades saadete ülesehitusel just noortepärasusega.

Balti riikide juhtiva rahvusvaheliste telekanalite levitaja Wide Media müügidirektori Pert Lomp’i sõnul on neil suur rõõm, et koostöö Levikomiga jätkub. “Lisaks Kidzone’ile ja Filmzone’ile saame nüüdsest Levikomi klientideni tuua ka tuliuue noortekanali Smartzone,” lisas Lomp.

Kokku on Levikomi TV-teenustes nüüd 10 lastele ja noortele mõeldud telekanalit ja kõik nad on nähtavad põhipakettides. Levikom soovib oma klientidele pakkuda mitmekülgset alternatiivi kontrollimatule internetis levivale videosisule, mida paljud noored täna eelistavad traditsioonilisele televisioonile. „Lisaks pakume mitmeid huvitavaid ajaloo ja looduse teemalise sisuga telekanaleid,“ avaldas Peek heameelt kanalivaliku üle.

„Levikom tõstab oma TV-teenuses rohkem esile eestikeelseid ja Eesti televaatajale suunatud teletoodangut – selle tarbeks lisasime äsja lisanud kanalivalikusse HD-versioonid menukatest Eesti telekanalitest Kanal 2, Kanal 11 ja Kanal 12 ning uute kanalitena Alo-TV ja Entusiast TV,“ kommenteeris Peek teenuse viimaseid tootearendusi.

Head Uudised GoodNews