1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SELLEST PEAB OSA SAAMA! Müügile tulnud Baltic Sessioni tänakultuurifestivali pääse tagab unustamatu elamuse
SELLEST PEAB OSA SAAMA! Müügile tulnud Baltic Sessioni tänakultuurifestivali pääse tagab unustamatu elamuse

SELLEST PEAB OSA SAAMA! Müügile tulnud Baltic Sessioni tänakultuurifestivali pääse tagab unustamatu elamuse

_MG_6112Piletilevisse on müügile tulnud piletid ühele erinäolisemale võistlusele Eestis, milleks on juba paljude aastate sügiskuudel meeli ärevile ajanud tänavakultuurifestival Baltic Session. See üritus on on ainuke omasugune Eestis, mis omab väga suurt tähtsust oma laiahaardelisuse pärast ning ta on saanud Euroopas üheks tuntuimaks festivaliks, mis toetab urban-kultuuri ja meelelahutusturgu nii meil kui ka mujal maailmas.

JJ-Street Baltic Session 2015 kujutab endast nädalapikkust meelelahutus sündmuste ja võistluste seeriat, kuhu mahuvad seinte puhastamise aktsioonid, ilupäev Witness the Beauty, Urban Kirbuturg, Vogue Ball, seinakunstivõistlus Street Art Jam, tantsukoolitused staaridega, peod, show’d välismaistelt staaridelt ning finaalvõistlus Nordea kontserdimajas, mida on korraldatud juba seitse aastat.

_MG_5176Lisaks omab  JJ-Street Baltic Session kvaliteeditähist 2015-2016 “Europe for festivals, Festivals for Europe”, mille on üle andnud Euroopa Komisjon Eesti esindus. Festival on saanud alati tugeva ja positiivse eel- ning järelkajastuse meedias.

Oma missiooniks peavad korraldajad teadlikkuse tõstmist ja tänavakultuuri populariseerimist, visiooniks on saada ülemaailmselt kvaliteetsemaks tänavakultuurifestivaliks, mida tuntaks terves maailmas kui hip-hop kultuuri toetajat.

_MG_5115Eesti üks tänavatantsu pioneere ja festivali algataja Joel Juht ütleb, et tegelikuses teevad osalejad seda festivali üheskoos ja igaüks, kes kaasa lööb, toetab oma osalemisega võimast tänavakultuuri ning aitab sel kunstil areneda.
Üritust aitavad läbi viia suurtoetajad Swedbank ja Tallink.

Head Uudised GoodNews