1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Siiri Sisask: Rapla on minu jaoks olulisema tähtsusega, kui mõni teine Eesti linn
Siiri Sisask: Rapla on minu jaoks olulisema tähtsusega, kui mõni teine Eesti linn

Siiri Sisask: Rapla on minu jaoks olulisema tähtsusega, kui mõni teine Eesti linn

Raplas 15. – 16. septembril 2017 toimuv eriline kultuurifestival Särin taga seisavad särisevad noored tegijad, kes on ringiga kodulinnas tagasi ning presenteerivad Raplat kui loojate lemmikut väikelinna. Festivali esimesel päeval astub üles armastatud laulja ja laululooja Siiri Sisask koos kitarristi Robert Jürjendali ja bassisti Peedu Kassiga.

Siiri Sisaski sõnul on Rapla tema jaoks olulisema tähtsusega, kui mõni teine Eesti linn. “Olen Raplas sündinud ning mu emapoolsed juured on seotud Raplamaaga. Siin olen veetnud ka palju toredaid päevi sõprade ja kallite inimeste keskel, nendega koos ette võtnud üksjagu toimetusi, mida on hea meel meenutada. Ma usun, et Rapla on inimestele heaks paigaks ka elada, linn on ilus ja piisavalt roheline.” Trio kava “Uku Masing: Kuristi kohal” on Raplas esmakordselt ning tekstide autor Uku Masing on ka ise Raplamaalt pärit.

“Särin on tore ettevõtmine. Raplasse kindlasti muusikafestival sobib – nii paljud muusikud on siit välja kasvanud!” räägib Siiri Sisask ning soovib korraldajatele tuult tiibadesse.

Kultuurifestival Särin toimub juba teist aastat ning toob 15.-16. septembril kaheks päevaks Kultuuriklubi BAASi ja Loomeruumi Raplasse mõnusa atmosfääriga olemise. Piletid on saadaval Piletilevis. Kultuurifestivali Särin programmist leiab kirjandust, kunsti, teatrit, muusikat ning tegevusi ka lastele. Eelmisel aastal pälvis festival SÄRIN Raplamaa Aasta Tegu 2016 peapreemia.

Head Uudised GoodNews