1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Skandinaaviamaade Beyoncé” esineb sel laupäeval Tallinnas
“Skandinaaviamaade Beyoncé” esineb sel laupäeval Tallinnas

“Skandinaaviamaade Beyoncé” esineb sel laupäeval Tallinnas

Stephen Lynch

Rahvusvaheline organisatsioon RAW Comedy Baltics toob sel laupäeval Salme kultuurikeskuse lavale Skandinaaviamaade Beyoncé’ks nimetatud Stand-up muusik Stephen Lynch New Yorkist.

“RAW Comedy Baltics eesmärk on teha vähemalt üks kõrgetasemeline show iga kuu ning läbi kolme Balti riigi. Esimesena toome publiku ette sel laupäeval geniaalse muusiku ja stand-up koomiku Stephen Lynch,” rõõmustab RAW Comedy Baltic esindaja Enar Essenson.

Stephen Lynch kirjeldab iseennast “muusik, kes on lõksus koomiku kehas.” Tänu oma unikaalsele stand-up komöödia ja muusika sulamile on Lynchil väga lojaalsed fännid üle maailma.

Stephen kolis 1996. aastal New Yorki eesmärgiga saada esinejaks. Päeval praktikandina tööd tehes, kirjutas ta laule ning esines Manhattani klubides ja underground üritustel. Stephen saavutas kiiresti pühendunud fännibaasi ning jäi silma Comedy Central’ile. Viimane kutsus ta salvestama saadet aastal 2000. Sellest sai kõigi aegade kõige rohkem hinnatud saade. Lynchi teine saade salvestati aastal 2008 ning seda saatis sama edu.

2006. aastal astus Stephen Lynch Broadway lavale rolliga etenduses The Wedding Singer. Tema esitus pälvis Ameerika Teatri ühed tähtsaimad nomineeringud – Draama Ühingu Auhind väljapaistva esituse eest ning Parim Draama Näitleja Muusikalis auhind. Samuti nomineeriti ta Tony Award’i Parim Näitleja Muusikalis auhinnale.

Stephen’i albumid “A Little Bit Special,” “Superhero,” “The Craig Machine,” ja “3 Balloons” on üle maailma müünud sadasid tuhandeid koopiaid. Tema esimene DVD “Live at the El Rey” müüs kullaks. Stephen on tuuritanud maailma suurimate stand-up esinejatega nagu näiteks Lewis Black ja Mitch Hedberg. Tema enda esinemised on väljamüüdud USAs, Austraalias ja Euroopas, kus teda kutsutakse “Skandinaavia Beyoncé’ks”

Tallinna etenduse pileteid on eelmüügis Piletilevi müügipunktides.

Head Uudised GoodNews