1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SÕBRAPÄEVANI PILETID SOODSAMAD! Tanel Padar & The Sun annavad suvel Käsmus erilise kontserdi
SÕBRAPÄEVANI PILETID SOODSAMAD! Tanel Padar & The Sun annavad suvel Käsmus erilise kontserdi

SÕBRAPÄEVANI PILETID SOODSAMAD! Tanel Padar & The Sun annavad suvel Käsmus erilise kontserdi

Tanel PadarTanel Padar & The Sun reisisid suvel mööda kaunist Eestimaad ning sellest ettevõtmisest sai üks meeleolukas ja südamlik teekond täis uusi ja vanu sõpru, head muusikat ning põnevaid kogemusi. Tänu reisiseltskonda saatnud kaameratele võis sellele teekonnale kaasa elada terve sügise vältel TV3 ülipopulaarse saatesarja “Tanel Padar ja sõbrad” vahendusel.

Kuna suvistest kohtumistest ja koosmusitseerimistest jäi talveks bändiliikmete hinge teatav igatsus, võeti üheskoos vastu otsus seda loomingulist koostegemise rõõmu veelkord läbi elada ning ka oma laiendatud sõpraderingiga jagada.

Lisaks talvistele kontsertidele saab kava ka Käsmus näha koos sõpradega, kes on välja valitud just spetsiaalselt Käsmusse sobivaks kontserdiks.

Kohal on Eeva ja Villu Talsi, Jaan Pehk ning Taneli omakülatüdruk Kadri Voorand. Nii Tanel kui Kadri on üles kasvanud Käsmust “kiviviskekaugusel” Haljala alevikus.

Tanel Padari & The Suni ja sõprade erilist kontserti saab näha 03. juuni õhtul kell 20 Kaunid Kontserdid Käsmus 2016 sarja raames.

Piiratud arv soodushinnaga pileteid on müügil kuni 14. veebruarini. Piletid on müügil Piletilevis.

Head Uudised GoodNews