1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Sony Pictures Entertainment tutvustas uut telekanalit
Sony Pictures Entertainment tutvustas uut telekanalit

Sony Pictures Entertainment tutvustas uut telekanalit

21 veebruaril tutvustas Sony Pictures Entertainment uut telekanalit nimega Sony Turbo, mis on Eesti televaatajatele ametlikult nähtav alates 1. märtsist.

Meelelahutuskanali avaüritus toimus Kadrioru pargis asuvas Klinkberg Venue telgis, mis oli üheks õhtuks muudetud võimsaks meelelahutuskeskuseks.

Sony Turbo lansseerimisüritusel tutvustas uut kanalit ja selle programmi Sony Pictures Entertainmenti esindaja Sonja Underwood, õhtut juhtis Eesti stand-up comedy eestvedaja Louis Zezeran. Külalistele pakuti uuele telekanalile kohaselt võimast meelelahutust. Näha sai MMA-vabavõitlust ja kaasa elada nii sõjaväebändi kui bändi Scooby Doo etteastele, lisaks said kohaletulijad kätt proovida blackjackis ja ruletis.

Uus telekanal Sony Turbo on mõeldud eelkõige meestele. Kanal toob televaatajateni sarjad ja saated nagu “Firma”, “Seinfeld”, “Dexter”, “Kaitsjad” (The Defenders), “Vastulöök (Strike Back), “Langus” (Killing Time), “Bamma”, “C.S.I: Kriminalistid”, “Räpane Mackey” (The Shield), “Bleach”, “Konfiskeerijad” (Operation Repo) ja “Chuck”.

GALERII

Head Uudised GoodNews