1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Soodsad hinnad! Forum Cinemase kaks kino tähistavad sünnipäeva
Soodsad hinnad! Forum Cinemase kaks kino tähistavad sünnipäeva

Soodsad hinnad! Forum Cinemase kaks kino tähistavad sünnipäeva

Pühapäeval, 10. märtsil tähistavad Forum Cinemase Coca-Cola Plaza ja Viljandi Centrumi kino ühist sünnipäeva. Coca-Cola Plaza saab 18-aastaseks, Centrum tähistab 2. aastapäeva. Tähtpäevade puhul pääseb filme vaatama ülisoodsate hindadega.

Forum Cinemase tegevjuht Kristjan Kongo märkis, et mõlema kino sünnipäeva tähistamine on puhas rõõm ja kuigi aastanumbrid on üpris erinevad, siis mõlemad omavad suurt tähtsust.

„18 aasta jooksul on just Coca-Cola Plaza kaudu Eesti kinoturule jõudnud mitmeid uuendusi: tehnoloogilised uuendused, 3D, kultuuriprogrammid jne,“ selgitas Kongo.

Kui maagilise miljoni külastaja piiri ületas Coca-Cola Plaza 6. tegutsemisaastal, siis praeguseks on kino külastanud juba üle 17 miljoni filmihuvilise. Viljandi Centrumi kino on kahe aastaga kogunud ligi 250 000 külastust. Linastunud teoste arv Coca-Cola Plazas on 4030 ja Centrumis 464.

„Aastate jooksul on suurimaks muutuseks olnud üha suurenev mugavusesoov. Seepärast oleme järjest ümber ehitanud saale Luxe-saalideks ja jätkame sellega ka edaspidi,“ märkis Kongo. „Järjest on muutunud ka näiteks toitlustuseosa. Suuremat rõhku paneme tervislikematele valikutele, kuigi popkorn on algusest peale olnud ikkagi lahutamatu kinokultuuri osa. Kusjuures popkorn on ju puhas veganitoit, mis koosneb maisist, kookosõlist ja soolast.“

Aastas müüakse Coca-Cola Plazas ligikaudu 800 000 liitrit popkorni. Viljandi Centrumi kinokülastajad on kahe tegutsemisaasta jooksul tarbinud üle 440 000 liitri popkorni.

„Viljandi Centrumi kino on eriti oluline olnud just sealse piirkonna inimestele toredate elamuste pakkumisel ja on suur rõõm, et kino on nii hästi vastu võetud. Eriti populaarsed on just laste- ja perefilmid, mis näitab, et varem oli Viljandi piirkonnas kinost suur puudus,“ selgitas Kongo.

Coca-Cola Plaza seni vaadatuim film on „Avatar“, mida käidi vaatamas ligi 102 000 korral. Eesti filmidest on olnud populaarseim „Nimed marmortahvlil“ üle 83 000 vaatajaga.

Centrumi seni enim vaatajaid kogunud linateoseks on „Klassikokkutulek 2“ üle 8300 vaatamisega. 1000 kinokülastajaga kaotab „Eia jõulud Tondikakul“.

Kongo lisas, et ilmselt on aga just praegu kinodes filmilt „Tõde ja õigus“ oodata uusi rekordeid ja kindlasti lööb see üle populaarseima filmi tiitli vähemalt Centrumis.

Head Uudised GoodNews