1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Soovid nautida ehedat Itaaliat? Uus pianobaar “Bart” toob Tallinna killukese Itaaliat
Soovid nautida ehedat Itaaliat? Uus pianobaar “Bart” toob Tallinna killukese Itaaliat

Soovid nautida ehedat Itaaliat? Uus pianobaar “Bart” toob Tallinna killukese Itaaliat

bart-pianobar-6
Foto: Markus Sein

Sel suvel avas Tallinna vanalinnas, Sauna 10 tänaval uksed uus pianobaar “BART”. Pianobaari omanik on Itaaliast paari aasta eest Eestisse kolinud andekas pianist ja laulja Tommaso Primavera. „“Bart“ pianobaar on koht, kus 5 päeva nädalas kõlab terve öö vältel live-muusika ja saab nautida kvaliteetseid veine,” räägib Tommaso.

Tommaso Primavera on suurepärane ja kuum pianist Itaaliast, kelle lauluhääl ei jäta kedagi külmaks. Aastast 1985 on Tommaso esinenud Itaalia suurimates klubides, hotellides ja restoranides. Tema repertuaaris on nii Itaalia, Prantsuse kui ka Hispaania, Ladina-Ameerika ja Brasiilia lugusid. Tommaso on mänginud ka näiteks Tai kuninga auks.

bart-pianobar-4
Foto: Markus Sein

Omanikeringi kuuluv Raimo Laid ütleb, et sihtgrupp on üle 25-aastased, seda ennekõike arvestades, et live-muusika mängib öö läbi, kuid see ei tähenda, et nooremadki tulla ei võiks. “Me tahame, et inimesed saaks nädalavahetustel meie juures puhata, et nad tulevad siia ning naudivad head muusikat ja head joogivalikut,” lisab ta. Teine omanikest Antti Tsugart ütleb, et talle on Itaalia südamelähedane, ta on korraldanud palju selle maaga seotud üritusi ja ka tema muusikavalikus on Itaalia meloodiatel kindel koht. “Kindlasti on see koht ennast õigustanud, rahvast käib juba palju ja üha rohkem, on näha, et selliseid kohti on puudu, kus midagi sellist tehakse,” arvab ta.

bart-pianobar-3
Foto: Markus Sein

Sõbrad ja kauaaegsed koostööpartnerid Antti ja Raimo kohtusid Tomassoga, kui too tuli kord teise restorani ennast laulma pakkuma. Raimo räägib, et piisas vaid ühe laulu ärakuulamisest, kui löödi juba käed. Tänu Itaaliast pärit mehele leiti tema kodumaalt ühest veinimõisast veine, mida Eestis ei tuntud, ja nüüd ollakse Itaalia veinide maaletoojad. Ka hubane koht Sauna tänaval leiti üheskoos. “Nii kui uksest sisse astusime, siis põhimõtteliselt ühe minuti jooksul oli asi otsustatud. Rääkisime omanikuga läbi ja asi läks käima. See koht on ilus, hubane ja sellise auraga, et me lausa pidime selle koha siia tegema,” räägib Raimo Laid.

Pianobaar “Bart” on kõigile huvilistele avatud teisipäevast pühapäevani alates kella 18:30-st. Rohkem infot pianobaari kohta saab Facebook’i lehelt.

VAATA GALERIID!
Fotod: Markus Sein

Head Uudised GoodNews