1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Sparta sünnipäevapeol üllatavad külalisi Getter Jaani ja Uku Suviste
Sparta sünnipäevapeol üllatavad külalisi Getter Jaani ja Uku Suviste

Sparta sünnipäevapeol üllatavad külalisi Getter Jaani ja Uku Suviste

Sparta sünnipäevapeol üllatavad külalisi Getter Jaani ja Uku Suviste22. novembril toimuva Sparta viienda sünnipäevapeo naelaks on kell 19 algav “Grease” live-tantsutund, kus laval rokivad Uku Suviste ja Getter Jaani ning mida treeneritena juhivad Sven Idarand ja Kristin Pukka.

Nagu juba traditsiooniks saanud, üllatab Sparta oma liikmeid ja nende sõpru sünnipäeval millegi enneolematuga.

Sedapuhku toimub pallimängude saalis “Grease”- muusikali teemaline live-treening, kus laval on nii bänd, kaks vapustavat noort lauljat – Uku Suviste ja Getter Jaani – ning lausa kaks treenerit.

Lisaks energiakahur Sven Idarannale astub Sparta sünnipäevalistele samme seadme Eesti üks tegusamaid ja andekamaid koreograafe/tantsijaid, alati särav Kristin Pukka. “Viimastel aastatel oleme vähemalt korra hooaja jooksul teinud koos Kristiniga Spartas tantsu workshoppe ja need on osutunud nii populaarseteks, et iga hooaeg oodatakse juba järgmist,” kõneleb Sven.

Kuna seekordse tantsutunni teemaks on muusikal, mis on Kristini lemmikžanr ning et ka Sveni DanceMix ja DANCEFUNC tundide meelisstiile on Broadway, siis ei kahelnud kumbki hetkekski, et sellises ettevõtmises kaasa lüüa.

Uku: treening elava muusika saatel on põnev ettevõtmine

Live-treeningu põhirõhk on Sveni sõnul pakkuda kõigile meeleolukat tantsimisvõimalust.

Uku Suviste ja Getter Jaani esituses kõlavad Sparta laval nii “Grease” igihaljad hitid, kui ka teised tuntud lood nende repertuaarist. “Treenerid ehitavad tunni üles nii, et iga on hetk on pidu koos erinevate meeleolude ja muusikaliste variatsioonidega,” ütleb Sven.

Uku lisab omalt poolt, et tema jaoks on just muusika treeningute suurim motivaator. “Kasutan treeningul alati kõrvaklappe, mingil kummalisel põhjusel suudab see mõtted just õigesse kohta suunata,” kõneleb Uku ja lisab, et just seepärast tundub treenimine elava muusika – lausa terve bändi saatel – väga põneva ettevõtmisena. “Sellest  tulev energia on vahetu ning veelgi tugevam.”

“Kõik, kellele Sparta on armas ja kellele meeldib end liigutada – mis tavaliselt on võrdusmärgiga – peaksid tulema kohale ja võtma sõbrad kaasa,” kutsub Sven kõiki trenni, et tähistada Sparta viiendat minijuubelit ja lihtsalt tantsida reede ühiselt õhtusse.

“Grease”-treening toimub Sparta pallimängude saalis, kuhu selleks puhuks püstitatakse spetsiaalne lava.

Treeningetendus on kõigile osalejatele tasuta!

Head Uudised GoodNews