1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Spioonidraama “Varjatud võim” linastub Eestis aprillis
Spioonidraama “Varjatud võim” linastub Eestis aprillis

Spioonidraama “Varjatud võim” linastub Eestis aprillis

On olemas väljamõeldised ja tõde, kuid üks asi on kindel – “Varjatud võim” (Deep State) on loodud saama vaatajate uueks lemmikuks telesarjaks. Peaosas kriitikute tunnuste pälvinud näitleja Mark Strong’i ja “Troonide mängust” tuttava Joe Dempsie’ga, alustab FOX kanali uus draamasari Eesti teleekraanidel aprillist. “Varjatud võim” paneb iga televaataja põnevusest nihelema, sukeldudes halastamatusse luuremaailma, kus südametunnistus on harv nähtus.

Sari räägib endisest spioonist Max Eastonist (Mark Strong), kelle minevik tuleb teda kummitama, kui salajase MI6/CIA meeskonna juht George White (Alistair Petrie) veenab teda ametikohale naasma. Panused aga tõusevad peagi, sest Max leiab ennast varjatud luuretegevuse keskmest, mis osutub laiaulatuslikuks vandenõuks, et lõigata kasu Lähis-Idas levitatud kaosest.

Mees taipab peagi, et ta on sisenenud ohtlikusse mängu, kus võimsad ettevõtted on enda maine kaitsmiseks valmis minema väga kaugele ning usaldada ei saa kedagi. Tõe väljaselgitamiseks peab Max viskuma tagasi enda endisesse jõhkrasse ellu, mida ta meeleheitlikult maha proovis jätta.

FOX Networks Group’i Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul on Matthew Parkhilli loodud “Varjatud võim” sügav põnevik, mis jutustab ühe perepea isikliku loo, võitluses enda mineviku ning valitsuse ja globaalse ettevõtte pimeda jõuga. “Nüüd saame kinnitada kauaoodatud sarja linastumisaja ning avaldada ka ametlikud fotod võtetest,” ütles Ruus.

Sarjas astuvad osatäitjatena üles mitmed tuntud näitlejad nagu Mark Strong, Joe Dempsie, Karima McAdams, Alistair Petrie, Anastasia Griffith, Lyne Renée, Amelia Bullmore, Kingsley Ben-Adir, Pip Torrens ja Fares Fares.

“Varjatud võim” linastub FOX kanalil aprillis 2018.

Head Uudised GoodNews