1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Stig jagab sõbrapäeval 15000 tundi tasuta parkimist
Stig jagab sõbrapäeval 15000 tundi tasuta parkimist

Stig jagab sõbrapäeval 15000 tundi tasuta parkimist

Ära saada sõbrale sõbrapäevaks Facebookis Like. See on nii eilne päev! Tulge hoopis linna ja saage päriselt kokku! Minge koos kohvikusse, kinno või niisama jalutama! Ja selleks, et te ei peaks kesklinnas parkimise pärast muretsema, jagame meie sõbrapäevaks tasuta parkimist! Pargi või terve ööpäev!

Sõbrapäeval Tallinna kesklinnas ringi sõites hoia silmad lahti, sest kingikotiga jalutavad Tallinna kesklinnas ringi EuroPark tegevjuht Karol isiklikult ja muusik Stig! Jah, seesama Stig Rästa, kes on paljude armastatud laulude autor ja tõenäoliselt võidab ka käesoleva aasta Eesti Laulul paljude südamed.

Kingikott sisaldab lisaks 24 h tasuta parkimise kupongidele veel ka heade soovidega südamekujulisi kätesoojendajaid ja helkureid, et kellelgi pimedal talvisel ajal soojast autost lumisele ja tuulisele tänavale minnes külm ei hakkaks.

EuroPark soovib selle sõbraliku aktsiooniga pakkuda kõigile killuke südame- ja kätesoojust ning julgustada inimesi tulema linna ja kohtuma päriselt oma sõbraga ja seda mitte ainult sõbrapäeval vaid alati!

Monika Kuzmina Peatoimetaja