1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. „Su nägu kõlab tuttavalt“ alustab TV3-s märtsis
„Su nägu kõlab tuttavalt“ alustab TV3-s märtsis

„Su nägu kõlab tuttavalt“ alustab TV3-s märtsis

Foto: TV3

TV3 toob saabuval kevadhooajal ekraanile täiesti uue ja glamuurse teleshow „Su nägu kõlab tuttavalt“. Tegemist on maailma vallutava uue eduka teleformaadiga Your Face Sounds Familiar, mis jõudis vaatajateni eelmisel aastal.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ toob lavale kaheksa tuntud Eesti lauljat ja näitlejat – neli naist ja neli meest – kes asuvad parodeerima nii Eesti kui ka maailma tuntumaid staare. Ümberkehastujate ülesanne on võita vaatajate ja saate žürii südamed, kuid eriline on see, et välja ei lange sarjast keegi. Parim ja talendikam siiski selgitatakse suures finaalsaates ning temal on võimalus auhinnaks saadud võidusumma panustada enda poolt valitud heategevusprojekti.

„Juba aastaid pole nii suurt uut formaati Eesti teleturule toodud. Oleme väga õnnelikud, et TV3l see võimalus sel kevadel avanes. Tegu pole pelgalt laulusaatega, pigem võiks show´d iseloomustada kui suurt muusikapidu, millele annavad värvi Eesti tuntud staarid!“ kirjeldas TV3 tegevjuht Priit Leito.

Nii värvika žürii neli liiget kui ka kaheksa suurepärast osalejat selguvad lähiajal. Tänase seisuga on „jah“-sõna saates osalemiseks andnud Peeter Oja ja Getter Jaani.

Head Uudised GoodNews