1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. „Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmas osaleja on teada!
„Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmas osaleja on teada!

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmas osaleja on teada!

Lauri Liiv Foto: TV3
Lauri Liiv
Foto: TV3

Sügishooaja suurshow „Su nägu kõlab tuttavalt“ järgmine andekas osaleja on selgunud – paroodianumbritega asub üllatama Lauri Liiv.

Lauri Liivi sõnul võttis ta võimaluse saates osaleda vastu veidi segaste emotsioonidega. „Ühtpidi tundus pakkumine ahvatlev, lõbus ja väljakutset esitav, samas ka pisut hirmutav, sest vaatamata sellele, et olen juba pikki aastaid professionaalse laulja ja laulva näitlejana üles astunud, on parodeerimine minu jaoks piisavalt tume maa.“ Liiv on kindel, et tööd tuleb enne lavale astumist kõvasti teha, kuid seda ta ei pelga: „On põnev end nüüd ka selles žanris proovile panna. Kogemusena tuleb see mulle kindlasti hilisemas näitlejatöös kasuks ja mis peamine – näosaade annab positiivset energiat ja võimaluse iseenda üle naerda,“ märgib ta.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmanda hooaja osalejatest on tänaseks avalikustatud Jan Uuspõld, Luisa Värk ja Lauri Liiv. Lähinädalatel selguvad veel viis staari, kes TV3 telesügise pühapäevaõhtutes vaatajate meelt lahutama hakkavad.

Head Uudised GoodNews