1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. “Su nägu kõlab tuttavalt” kuues osaleja on Valter Soosalu!
“Su nägu kõlab tuttavalt” kuues osaleja on Valter Soosalu!

“Su nägu kõlab tuttavalt” kuues osaleja on Valter Soosalu!

Meeleolukas suurshow “Su nägu kõlab tuttavalt” toob sel sügisel ekraanile juba oma 6. hooaja! Kaheksast osalejast on tänaseks selgunud viis, kelleks on Hele Kõrve, Daniel Levi Viinalass, Hanna Martinson, Bert Pringi ja Marta Laan. Täna selgus ka kuues osaleja, kelleks on sensatsiooniline noortedirigentValter Soosalu!

„Olen väga ootusärev, mu elus pole veel kunagi nii hullumeelset projekti ette tulnud. Juba mõnda aega liigun ringi kergelt muiates, sest hea nali ja muusika on mulle väga olulised ning näosaade aitab neid suurepäraselt ühendada. Lisaks olen siiani üllatunud, et elu on mulle sellise võimaluse pakkunud,“ kirjeldab Valter oma esimesi emotsioone.

Millist muusikažanri või artisti peab Valter aga väljakutseks? „Iga žanr ja artist esitab omamoodi väljakutse. Lõpuks maksabki ilmselt see, missuguseid tahke sa parodeeritava olemuses märkad, missuguseid väljakutseid neis leida oskad. Ma loodan, et suudan vajadusel iseendalegi naljakas olla. Siis on vähemalt üks inimene, kes naerab. Muidu läheks juba piinlikuks,“ sõnab Valter.

Valterit teatakse ka kui bändi Põhja Konn lauljana. Kas koostöö jätkub ka näosaate ajal? „See sõltub ilmselt sellest, kas ma suudan saates piisavalt hästi esineda. Kui bändimehed tahavad minuga ka pärast esimesi saateid sõbrad edasi olla, siis tõenäoliselt jätkame Põhja Konnaga tegevust,“ naljatab Valter.

Valter hoiab ka teistele näosaate osalejatele pöialt. „Kaasosalejad on vist kõik väga vahvad inimesed –  mõnda neist ei tunne ma veel peaaegu üldse. AgaHelega sain isiklikult tuttavaks juba kümneaastaselt. Vahel peab elus vedama ka!“ rõõmustab Valter.

Kui aga Valter peaks parodeerima mõnda duetti või hoopiski tüdrukutebändi, kes see oleks? „Mulle meeldiks parodeerida Evelin Samueli ja Camille’i. Mina oleksin Evelin Samuel ja Camille oleks Evelini abikaasa Johan Randvere,“ on Valter kindel.

“Su nägu kõlab tuttavalt” alustab oma 6. hooajaga juba sügisel ning toob kaasa kaheksa uut ja andekat talenti, kes rahvast oma paroodianumbritega naerutama hakkavad!

Head Uudised GoodNews