1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. „Su nägu kõlab tuttavalt“ seitse osalejat on teada!
„Su nägu kõlab tuttavalt“ seitse osalejat on teada!

„Su nägu kõlab tuttavalt“ seitse osalejat on teada!

TV3 avalikustas veel neli staari, kes õige pea võtavad koha sisse sügise suurima teleshow „Su nägu kõlab tuttavalt“ laval, et parodeerida kodu- ja välismaiseid artiste. Paroodianumbrite järgmisteks andekateks esitajateks on laulja Koit Toome, Tallinna Linnateatri näitleja Andero Ermel ning lauljannad Kaire Vilgats ja Gerli Padar.

Koit Toome on show´ks valmis, märkides, et kuigi kevadine tase oli kõrge, tõotab ka värske hooaeg rahvast rabada, sest seltskond on suurepärane. „Minu enda jaoks on täiesti uueks sammuks naisstaaride parodeerimine; võin ju naljatleda, et juba tõmbangi sukkpüksid jalga ja harjutan kontsadel käimist, kuid tegelikult osutub see parajaks proovikiviks,“ tunnistab Toome.

Värsket ja vaimustavat seltskonda kiidab ka Gerli Padar: „Välja on pandud tõeline kahurvägi, sest osalejad on andekad ja konkurentidena väga tugevad, eriti lauljate poolelt.“ Gerli kinnitab, et võttis pakkumise saates kaasa lüüa suure rõõmuga vastu: „Eks sai juba varem vargsi vihjatud, et olen valmis osalema,“ ütleb ta. Avahooajal sarjas säranud vennalt pole Gerli parodeerimise salanippide osas nõu palunud. „Ma pole Taneliga ses osas rääkinud ega plaani ka seda teha,“ selgitab ta.

Kaire Vilgats, kes näosaate esimesel hooajal oli lauluõpetajaks, on nüüd ise osaleja: „Tunnen saatega seotud vaimustavat meeskonda ning olen kindel, et ees ootab põnev ja mänguline aeg, mis võimaldab ühendada muusika ja näitlemise. Mina ise parodeerimisega varem tõsiselt tegelenud pole, kuid olen alati imetlenud neid, kes seda oskavad,“ lisab ta.

Tänaseks on TV3 avalikustanud juba seitse „Su nägu kõlab tuttavalt“ staari: Ott Lepland, Nele-Liis Vaiksoo, Maia Vahtramäe, Koit Toome, Andero Ermel, Kaire Vilgats ja Gerli Padar. Viimane osaleja, meesartist, selgub TV3 kinnitusel lähipäevadel. Vaatajate südamed võitnud „Su nägu kõlab tuttavalt“ alustab Mart Sanderi juhtimisel teist hooaega juba oktoobrikuus.

KLIPP, kus Koit Toome kinnitab, et Maia oskab laulda, kuid tema mitte:

KLIPP, kus Gerli Padar märgib, et vennalt ta nõu ei saa:

Head Uudised GoodNews