1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Superstaarisaate tüdrukute eelvoor sel pühapäeval
Superstaarisaate tüdrukute eelvoor sel pühapäeval

Superstaarisaate tüdrukute eelvoor sel pühapäeval

Tydrukud_stuudiovoorSel pühapäeval toimub TV3 saate «Eesti otsib superstaari» teine stuudiovoor, kus oma koha eest finaalis võistlevad kümme andekat tüdrukut. Telefonihääletuse tulemusena selguvad nende hulgast kolm järgmist finalisti. Möödunud pühapäeval hääletasid televaatajad finaali kolm esimest noormeest: Risto Paiste, Jüri Pootsmann ja Karl Gustav Adamsoo.

Klaveri saatel annavad endast parima seekord: Gertu Pabbo Tõrvast, Kristi Täheste Tallinnast, Marsella Tammes Paliverest, Elis Loik Sakust, Annabel Guitar Tartust, Karmen Kõrnas Pärnust, Carol Suurevälja Pärnust, Jana Liisa Johannson Irust, Siret Tuula Tapalt ja Anelle Tamm Viimsist.

Televaatajad otsustavad, kes neist väärib finaalikohta ja kes mitte.  Ülejäänud neli finalisti selguvad 29. märtsil lohutusvoorus.

Saatejuht on Karl-Erik Taukar ning oma sõna on öelda ka kohtunikel Maarja-Liis Ilusal, Tanel Padaril, Rein Rannapil ning Jarek Kasaril.

Televaatajad saavad oma lemmikut toetada helistades, hääletusliinid avatakse pühapäevases saates, kui kõik lood on kõlanud. Kõne hind on 95 senti, Superi kõnekaardi klientidele on kõne hind poole soodsam.

«Eesti otsib superstaari» esimene stuudiovoor alustab TV3 otse-eetris pühapäeval kell 19.30.

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=586639″]

Head Uudised GoodNews