1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SUUR RAHVAPIDU! Kesk-Eesti Tre raadio tähistab sünnipäeva Saragossa Bändiga
SUUR RAHVAPIDU! Kesk-Eesti Tre raadio tähistab sünnipäeva Saragossa Bändiga

SUUR RAHVAPIDU! Kesk-Eesti Tre raadio tähistab sünnipäeva Saragossa Bändiga

Kesk-Eesti Tre raadio tähistab oma sünnipäeva koos 30-aastase Paide Kultuurikeskuse ja 726-ndat tähistava Paide linnaga 2. septembril. Päevases osas on oodata Kultuurikeskuse hooaja avamiseks kohale saabuvaid artiste, meelelahutuslikke mänge, traditsioonilist tsikliparaadi ning eriti kõrgetasemelist rammumeeste jõuproovi, kus Eesti, Soome ja Läti kõvemad jõujuurikad, lohistavad veoautot ja teevad muid ainult neile jõukohaseid tempe.

Alates kella 15-st hakkavad tegevused liikuma E-Piim Spordihalli, kus toimub jõumeeste võistluse finaalala ning publikut ootab mugav pikkade laudadega täidetud saal, parimad toidud ja joogid ning kokku 12 tundi kestev retropidu koos vähemalt 5 tundi kestva elava muusikaga, mida pakuvad Merlyn Uusküla, Rahvabänd 2017 Sinu Naine ja peaesineja Saragossa Bänd.

Paide E-Piim Spordihallis toimuval Suurel Rahvapeol on korraldajad otsustanud tagada kõikide külaliste maksimaalne mugavus. Lisaks 600-le istekohale peosaali pikkade laudade ääres on avatud ka tribüünid ning muidki võimalusi pika peo jooksul jalga puhata.

Saalis paigutatakse lauad suunaga lava poole, nii et kõik pidulised, kes parasjagu tantsupõrandal ei ole, saaksid ka lauas istudes kogu programmi jälgida.

Kes tahab olla kindel, et kogu seltskond ikka ühe laua taha saab, võib laua ka broneerida e-maili aadressil: kuma@kuma.ee. Kiiremad broneerijad saavad laua lavale lähemale.

Head Uudised GoodNews