1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SUVEREPORTER! C-Jam tõi tšellomuusika rõdustuudiosse
SUVEREPORTER! C-Jam tõi tšellomuusika rõdustuudiosse

SUVEREPORTER! C-Jam tõi tšellomuusika rõdustuudiosse

SUVEREPORTER! C-Jam tõi tšellomuusika rõdustuudiosseKanal 2 esimeses alanud nädala Suvereporteri saates olid kohal neli muusikut, nelja tšelloga, neljal toolil ja nende valla päästetud meloodiad kaikusid rõdult südasuvisesse õhtusse. Üle kümne aasta koos musitseerinud kvarteti koosseisus on endiselt ERSO muusikud Pärt Tarvas, Tõnu Jõesaar, Margus Uus ja Levi-Danel Mägila. Tšellistide C-Jami koosseis põrutab nüüd pikemale Päikeseloojangukontsertide tuurile ning 26 esinemisest kaks ulatuvad ka piiri taha, Helsingisse ja Jurmalasse.

Muusikud ootavad oma kontserditele igas vanuses ja avatud meelega inimesi, et nendega koos mõnusatel suveõhtutel aega veeta. C-Jami on värskena hoidnud klassikalise ja popprokkmuusika ühendamine ning pole veel leidunud kohta, kus nende eripära ei pääseks löögile. Möödunud aastal käidi esinemas koguni Suure Hiina Müüri taga.

Esimene C-Jami kontsert toimub Tallinna Botaanikaaias juba 7. juulil, edasi liigutakse Pärnu Steineri aeda ja nii edasi, kuni Eestimaale on ring peale tehtud ja päikeseloojangud koidukumaks mängitud. Videot nende esinemisest Suvereporteri rõdustuudios saab näha SIIT.

Head Uudised GoodNews